Çözüldü MSI CX620 RTL8822CE Mini Wi-Fi Modül ile Uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Gördüğüm kadarıyla uyumlu:

Ama almışken AC yerine AX alın derim.
Çok teşekkür ederim Recep abi eline sağlık. AC ile AX arasında ne gibi bir fark var acaba? Bir de bu ürün indirimle çok uygun fiyata geliyor diye bakmıştım ama AX olan ile arasında çok fiyat farkı yoksa onu tercih edebilirim.

Biraz baktım forumlardan da AX için evdeki modemin de desteklemesi gerekiyor diyorlar. Ben şehrimde internet altyapısı olmadığı için Türk Telekom Magnet modem kullanıyorum. 12 Mbit hız alıyorum maksimum ve modemin AX desteğinin olup olmadığını da bilmiyorum. Modem bu: ZTE MF286R-1.0

AX ile fiyat farkı çok yok baktım ve bir tane uygun fiyatlı buldum ama dediğim gibi modemin de desteklemesi gerekiyorsa eğer çalışmazsa diye sormak istemiştim.

AX ile fiyat farkı çok yok baktım ve bir tane uygun fiyatlı buldum ama dediğim gibi modemin de desteklemesi gerekiyorsa eğer çalışmazsa diye sormak istemiştim.

Modeminiz AX desteklemese bile AX Wi-Fi kartı ile modeme bağlanabilirsiniz. Sonra modemi değiştirirseniz yüksek hızlara erişebilirsiniz.
Ama Wi-Fi kartınız AC olur ve modem AX olur aynı hızı yakalayamazsınız.

İfadeler: Neo
İfadeler: Neo
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…