Makaleler
1
Hocalarım iyi akşamlar, bir soru soracaktım. Bu başlıkta gördüğünüz bilgisayar Minecraft oyununu gerçekçi modlar da kaç FPS oynatır yüksek performans alabilir miyim? Biliyorsunuz Minecraft Optimizasyon olarak mobilde çok başarısız, bilgisayarda oynamadığım için nasıl bilmiyorum.

Temsili olarak bir link bıraktım özellikleri aynen böyle.

Birde zahmet olmazsa ben nasıl Orijinal Minecraft indirebilirim, kurulum hakkında bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım iyi akşamlar, bir soru soracaktım. Bu başlıkta gördüğünüz bilgisayar Minecraft oyununu gerçekçi modlar da kaç FPS oynatır yüksek performans alabilir miyim? Biliyorsunuz Minecraft Optimizasyon olarak mobilde çok başarısız, bilgisayarda oynamadığım için nasıl bilmiyorum.

Temsili olarak bir link bıraktım özellikleri aynen böyle.

Birde zahmet olmazsa ben nasıl Orijinal Minecraft indirebilirim, kurulum hakkında bilgim yok.
Microsoft Store dan indirebilirsiniz. Minecraft'da sorun olmaz da farklı oyunlarda cırt olur cihaz. Bence bunu alın.

Ah hocam dün size o kadar anlattım. Haberim yoktu bana sürpriz yapmışlar, yoksa önce size sorardım. Şimdi ne deyim bunu beğenmedim onu mu alın deyim 🤷‍♂️