MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming monitörüm kendi kendine bozuldu

Vaga

Uzman
Arkadaşlar merhaba. MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming monitörüm var, garantisi devam ediyor. Normal kullanırken Nvidia App uygulamasına giriş yaptım ve sürücü güncellemesi yaptım. Yaklaşık 30 dakika sonra monitörümün ekranı bozuldu; fotoğrafta bıraktığım şekilde oldu.

Daha sonra sürücüyü temiz kurulum ile tekrar kurdum ama düzelmedi. Ardından DDU ile sürücüyü silip tekrar kurdum fakat monitörüm yine düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor? İtopya geri göndersem para iadesi yaparlar mı?

Hmm, burada görünmüyor. Laptopa taktınız mı monitörü?

Ekran kartı modelini ve sürücüsünü de yazın bi' zahmet.
şuan takıyorum.
EKRAN KARTI:
ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

Hmm, burada görünmüyor. Laptopa taktınız mı monitörü?

Ekran kartı modelini ve sürücüsünü de yazın bi' zahmet.

Hocam taktım laptopa onda da aynı şekilde gösteriyor düzelmedi.

Dosya Ekleri

• IMG_4719.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4720.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 45
  • IMG_4716.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Panel arızası gibi değil de arkadan darbe almış olabilir mi çünkü panelden yana sorun olsaydı o taraf siyah beyaz olurdu gibime geliyor.

Hocam, daha önce herhangi bir darbe almadı. Bu duruma da kendi kendine geldi, herhangi bir şey yapmadım.
Monitöre yan taraflarından vur düzelme ihtimali var. MSI G274QPX vardı bende panel arızalı kısa süreli olsa da düzeliyordu.

Dosya Ekleri

• IMG_20250328_130758.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20250412_161150.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20250412_161412.webp
    756,2 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar, sonuç geldi. Servisten iade veya değişim onayı çıkmış. İtopya’ya desteğe mail atmam gerektiği söylendi. Peki, iade için hangi monitörü vereceksiniz dedim, “MSI soracaklarmış onun için” diye yanıtladılar. Ama iade için sorarsam işlemi iptal edip tekrar başvurmam gerekiyormuş. Direkt iade mi alayım? Pivot özellikli bir monitör almak istiyorum. Bu monitörü 4500 TL’ye almıştım. Lenovo Legion R24e monitörünü almayı düşünüyorum, şu an 4599 TL. Aklımdaydı daha bakmadım monitörlere . Sizce ne yapayım?

İtopya'ya geri gönderin daha fazla beklemeyin boş yere, monitör arızalı gibi.
Evet arızalıymış hocam.

Son düzenleme:

MSI yetkili servisinde çalışıyorum bende, büyük ihtimalle ben bakmışımdır monitörünüze hatırlıyor gibiyim bence iade işlemi yapın böylece biraz para ekleme şansınız olur ve daha iyi bir şey alabilirsiniz. Öneri için yeni konu açmanız daha sağlıklı olur. @BerkayZ87'yi etiketleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Tamam hocam, teşekkür ederim. Bu monitörün yerine ne veriyorsunuz peki, bilginiz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…