Rehber MSI G255PF E2 alınır mı?

Zamanında bu öneriyi dinleyip 24G4X aldık monitör kronik panel arızalı. Benden hariç çok kişi gördüm. Garantiye yolladım fatura iadesi aldım. Şimdi gidip paşalar gibi MSI alacağım.

Selamun aleyküm , monitörler hakkında bilgin çok sanırım öneri almak istiyorum yardımcı olur musun ? Daha çok msi modeller ilgimi çekiyor bütçem 8500 tl g274qpf e2 gibi modeller sizce nasıl , sRGB gamut ve nit değeleri en iyi olan ve pivot yönleri olan bir monitör arıyorum . cs2 ve hikayeli oyunlar oynuyorum (1080p 24.5 - 24 inch istiyorum tercihimdir ) , farklı markalardan da olur model olarak önerebileceğiniz nedir ? @BerkayZ87

Son düzenleme:
Ayrıca 23" den buyuk monitorler icinde 4k alti kesinlikle tercih edilmemeli. Yil olmus 2025 hala 1080p aliyor millet inatla anlamiyorum cidden. Telefonumun ekrani bile daha yuksek cozunurluklu.

Ayrıca 23" den buyuk monitorler icinde 4k alti kesinlikle tercih edilmemeli. Yil olmus 2025 hala 1080p aliyor millet inatla anlamiyorum cidden. Telefonumun ekrani bile daha yuksek cozunurluklu.
24 inc 2k mı alınmalı , sebebi nedir bu görüşün ?

@ProfTech, 2K 24" monitor piyasada 2-3 tane var, onun disinda yok. Ayrica 2K icin 27" gayet iyi bir boyut. Telefonlarla monitorleri kiyaslamak dogru olmaz cunku telefonun sunacagi keskinlik her halukarda daha iyi olacak, isterse telefon 720p olsun sonucta 6" gibi kucuk bir boyuta sikistiriyor.

@can621, G274QPF E2 dedigin monitor 27" ve 2K ama 1080p ve 25" istedigini belirtmissin. Anlamadim pek.

dikkat etmemişim demek istediğim tam olarak 24 inch ekran 8000 bütçe ile alınabilecek en iyi rgb dcı3 gamut nit değerlerine sahip monitör önerisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…