MSI G255PF E2 monitör kapanıp hemen açılıyor

Monitörümü yeni aldım 2 ay önceydi. Xbox ile kullanırken hiçbir sorun yok ama bilgisayar ile kullandığımda belirsiz aralıklarla monitör tık sesiyle kapanıyor 1-2 saniye sürmeden açılıyor. Bilgisayar da Xbox gibi HDMI ile monitöre bağlıydı, belki sorun bilgisayarın kablosundadır, diyerek DisplayPort kablosu aldım ve aynı sorun devam ediyor.
Monitör: MSI G255PF E2

Not: Ekran kapandığında sinyal yok vs hiçbir şey yazmıyor.

Ekran bileşenlerinde teknik bir arıza (Temassızlık, bağlanamama, kopma vb.) yaşanmış olabilir; teknik servise götürmeniz en garanti sonucu verecektir.

Dizüstü bilgisayarım ile bir deneme yaptım yine aynı şey oldu bir tek Xbox'ta şu ana kadar bu sorunu yaşamadım.

Dizüstü bilgisayarınızın görüntü kablosu girişinde sorun olabilir. (Temassızlık gibi)
O zaman diğer bilgisayarımın da ekran kartında mı problem var? Dizüstü bilgisayarımı sürekli TV'ye bağlıyorum herhangi bir sorun yok. Bu arada az önce bir şey farkettim bilgisayar masamın arkasında bir tane buzdolabı var buzdolabı çalışmaya başladığında ekran gidip geliyor. Ya sürekli tesadüfen denk geliyor ya da başka bir şey var.

Ve bu dediğim olay sık sık olmuyor ara sıra oluyor bazen hiç olmuyor.

Tesadüf olmayabilir, görüntü aktarımında kullandığımız kablolar parazitlere karşı çok hassaslar. Diğer kablolardan ve nesnelerden uzaklaştırın kabloyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…