Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 7 Ocak 2025 #21 LeFeyn dedi: @lillyvuh, merhaba hocam. MSI G274QPX aldım. 2 tane ölü piksel çıktı. Oharicinde bir şikayetim yok, gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... İade edin. Yenisini alın.
LeFeyn dedi: @lillyvuh, merhaba hocam. MSI G274QPX aldım. 2 tane ölü piksel çıktı. Oharicinde bir şikayetim yok, gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... İade edin. Yenisini alın.
KS KS L LeFeyn Uzman Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 366 Beğeniler 208 7 Ocak 2025 #22 Smmmhunter dedi: İade edin. Yenisini alın. Genişletmek için tıkla... İnanın 3 tane monitör iade ettikten sonra hiç umurumda değil. Sağ üst ve alt köşede olduğu için gözüme de batmıyor. Memnunum şu anlık.
Smmmhunter dedi: İade edin. Yenisini alın. Genişletmek için tıkla... İnanın 3 tane monitör iade ettikten sonra hiç umurumda değil. Sağ üst ve alt köşede olduğu için gözüme de batmıyor. Memnunum şu anlık.
lillyvuh Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 8 7 Ocak 2025 #23 LeFeyn dedi: @lillyvuh, merhaba hocam. MSI G274qpx aldım. 2 tane ölü piksel çıktı. Oharicinde bir şikayetim yok, gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda 32 inc sipariş verdim demişsiniz Samsung G6 için o modeli beğenmediniz mi neden MSI aldınız?
LeFeyn dedi: @lillyvuh, merhaba hocam. MSI G274qpx aldım. 2 tane ölü piksel çıktı. Oharicinde bir şikayetim yok, gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda 32 inc sipariş verdim demişsiniz Samsung G6 için o modeli beğenmediniz mi neden MSI aldınız?
KS KS L LeFeyn Uzman Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 366 Beğeniler 208 8 Ocak 2025 #24 @lillyvuh, scanline şikayetlerini görünce siparişi iptal etmiştim hocam.
lillyvuh Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 21 Beğeniler 8 8 Ocak 2025 #25 LeFeyn dedi: @lillyvuh, scanline şikayetlerini görünce siparişi iptal etmiştim hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, ben de MSI modeli alacağım gibi duruyor 2 3 güne umarım memnun kalırım yıllardır 75Hz 1080p monitordeyim.
LeFeyn dedi: @lillyvuh, scanline şikayetlerini görünce siparişi iptal etmiştim hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, ben de MSI modeli alacağım gibi duruyor 2 3 güne umarım memnun kalırım yıllardır 75Hz 1080p monitordeyim.