Rehber MSI G274QPX vs ASUS TUF VG27AQML1A

Bende MSI var ve dediğiniz gibi en yüksek 180 Hz'ye kadar 10 bit oluyor. 240 yapınca 8 bit oluyor. Ya 2K da bu şekilde işliyor ya da başka teknik bir durumu var.

240Hz de DP 1.4, bant genişliği sınırına takılıyor ondan 8bit oluyormuş.

Son düzenleme:
Revize edilmis olabilir. Zaten bu modelde birden fazla panel kullanildigina dair iddia var. Hatta Reddit'te bir kullanicida ınnolux panel bile cikmis.

Konuyla alakasız ama, Black smearing aynı monitörlerde farklılık gösterir mi? Ghosting ve tepki süresi değişmez diye biliyorum. Yine de Black smearing konusunda bilgim yok. Bazı arkadaşlar aynı monitörü arkadaşımda kullandım onda Black smearing rahatlıkla görürken benim de göremedim diyor. OverDrive ayarlaması ve kullanım sonrası ısınmasından kaynaklı olabilir diye düşündüm. Yine de merak ediyorum Black smearing şans unsuru mu?

Degil. Black Smearing zaten Black to Black gibi gecikme surelerindeki fazlaliktan kaynaklanan bir durum.

Degil. Black smearing zaten Black to Black gibi gecikme surelerindeki fazlaliktan kaynaklanan bir durum.

O zaman Black smearing 10 tane G65b alsak hepsinde aynı olur. Bende gecikmenin değişmeyeceği için aynı olur diye düşünmüştümde birisi öyle deyince şüphelendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…