S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 303 Beğeniler 55 Çarşamba 21:07 #1 MSI Gaming Trio RTX 5070 var. Ekran kartı desteği vardı ve fakat anakartı B850M Force yaptım. Stok destek kısa kaldı. Kaliteli, mıknatıslı destek önerir misiniz? @Ayhan Dönmez @Grey
MSI Gaming Trio RTX 5070 var. Ekran kartı desteği vardı ve fakat anakartı B850M Force yaptım. Stok destek kısa kaldı. Kaliteli, mıknatıslı destek önerir misiniz? @Ayhan Dönmez @Grey
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.312 Çözümler 27 Beğeniler 2.085 Yer Asgard Çarşamba 21:24 #2 Mıknatıslıya gerek yok bence, 10 cm mesafe kurtarıyorsa basit bir şey alabilirsin. MSI Logolu Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu - GPU Sarkma Önleyici Yükseklik Ayarlı Destek Aparatı (60mm - 105mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI Logolu Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu - GPU Sarkma Önleyici Yükseklik Ayarlı Destek Aparatı (60mm - 105mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Mıknatıslıya gerek yok bence, 10 cm mesafe kurtarıyorsa basit bir şey alabilirsin. MSI Logolu Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu - GPU Sarkma Önleyici Yükseklik Ayarlı Destek Aparatı (60mm - 105mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI Logolu Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu - GPU Sarkma Önleyici Yükseklik Ayarlı Destek Aparatı (60mm - 105mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 303 Beğeniler 55 Çarşamba 21:34 #3 X99 dedi: Mıknatıslıya gerek yok bence, 10 cm mesafe kurtarıyorsa basit bir şey alabilirsin. MSI Logolu Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu - GPU Sarkma Önleyici Yükseklik Ayarlı Destek Aparatı (60mm - 105mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI Logolu Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu - GPU Sarkma Önleyici Yükseklik Ayarlı Destek Aparatı (60mm - 105mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 10 cm bendeki ekran kartı destekleyici. Kurtarmadı üstadım.
X99 dedi: Mıknatıslıya gerek yok bence, 10 cm mesafe kurtarıyorsa basit bir şey alabilirsin. MSI Logolu Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu - GPU Sarkma Önleyici Yükseklik Ayarlı Destek Aparatı (60mm - 105mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI Logolu Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu - GPU Sarkma Önleyici Yükseklik Ayarlı Destek Aparatı (60mm - 105mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 10 cm bendeki ekran kartı destekleyici. Kurtarmadı üstadım.
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.312 Çözümler 27 Beğeniler 2.085 Yer Asgard Çarşamba 21:35 #4 Seni bu kurtarı o zaman, yanarlı dönerli https://www.gaming.gen.tr/urun/570921/thermalright-tr-gcsf-argb-ekran-karti-tutucu/
Seni bu kurtarı o zaman, yanarlı dönerli https://www.gaming.gen.tr/urun/570921/thermalright-tr-gcsf-argb-ekran-karti-tutucu/
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 303 Beğeniler 55 Çarşamba 21:41 #5 X99 dedi: Seni bu kurtarı o zaman, yanarlı dönerli https://www.gaming.gen.tr/urun/570921/thermalright-tr-gcsf-argb-ekran-karti-tutucu/ Genişletmek için tıkla... Bu yandan bağlama için mi üstadım? Yoksa altına eklemek için mi?
X99 dedi: Seni bu kurtarı o zaman, yanarlı dönerli https://www.gaming.gen.tr/urun/570921/thermalright-tr-gcsf-argb-ekran-karti-tutucu/ Genişletmek için tıkla... Bu yandan bağlama için mi üstadım? Yoksa altına eklemek için mi?
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.312 Çözümler 27 Beğeniler 2.085 Yer Asgard Çarşamba 21:48 #6 Shog dedi: Bu yandan bağlama için mi? Genişletmek için tıkla... Evet yan bağlamalı.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 303 Beğeniler 55 Çarşamba 21:49 #7 X99 dedi: Evet yan bağlamalı. Genişletmek için tıkla... Yok ben alttan istiyorum üstadım. Mümkün değil mi? Sağlam olsun. Bunlardan çekiniyorum.
X99 dedi: Evet yan bağlamalı. Genişletmek için tıkla... Yok ben alttan istiyorum üstadım. Mümkün değil mi? Sağlam olsun. Bunlardan çekiniyorum.
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.312 Çözümler 27 Beğeniler 2.085 Yer Asgard Çarşamba 22:04 #8 Şu nasıl ya da kaç cm lazım, geşip metreyle ölçüp gideceğim en sonunda Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla www.incehesap.com
Şu nasıl ya da kaç cm lazım, geşip metreyle ölçüp gideceğim en sonunda Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla www.incehesap.com
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 303 Beğeniler 55 Çarşamba 22:06 #9 X99 dedi: Şu nasıl ya da kaç cm lazım, geşip metreyle ölçüp gideceğim en sonunda Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hahah bu kartı taşır hocam. MSI kendi satmıyor mu, şaşırdım? Pahalıymış. X99 dedi: Şu nasıl ya da kaç cm lazım, geşip metreyle ölçüp gideceğim en sonunda Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Fynix 3D Ekran Kartı Destek Aparatı – Ayarlanabilir GPU Tutucu NVIDIA AMD - Fiyatı, Yorumları bu olmaz mı ki?
X99 dedi: Şu nasıl ya da kaç cm lazım, geşip metreyle ölçüp gideceğim en sonunda Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hahah bu kartı taşır hocam. MSI kendi satmıyor mu, şaşırdım? Pahalıymış. X99 dedi: Şu nasıl ya da kaç cm lazım, geşip metreyle ölçüp gideceğim en sonunda Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu - incehesap.com Gamepower Armor Ekran Kartı Tutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Fynix 3D Ekran Kartı Destek Aparatı – Ayarlanabilir GPU Tutucu NVIDIA AMD - Fiyatı, Yorumları bu olmaz mı ki?
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.312 Çözümler 27 Beğeniler 2.085 Yer Asgard Çarşamba 22:08 #10 Shog dedi: Hahah bu kartı taşır hocam. MSI kendi satmıyor mu, şaşırdım? Pahalıymış. Genişletmek için tıkla... MSI logolu vardır. Sen biraz göz at, ben de araştırayım. Shog dedi: Bu olmaz. Genişletmek için tıkla... 12 cm kurtarıyor mu, ölçüp bakar mısın?
Shog dedi: Hahah bu kartı taşır hocam. MSI kendi satmıyor mu, şaşırdım? Pahalıymış. Genişletmek için tıkla... MSI logolu vardır. Sen biraz göz at, ben de araştırayım. Shog dedi: Bu olmaz. Genişletmek için tıkla... 12 cm kurtarıyor mu, ölçüp bakar mısın?