MSI Gaming X Trio RX 6800 XT vs PNY XLR 3080 10 GB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Snowsat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 371
  • Etiketler Etiketler
    3080
İkisi de ikinci el miningsiz. Fiyatları aynı ama ben 6800XT tercih ettim, sizce doğru mu yaptım? Diğeri de PNY XLR 3080 10 gb modeli.
Satın almış olduğum model de MSI Gaming X Trio 6800 XT.

Güç tüketimi, performans ve VRAM tarafından bakacaksak güzel tercih. Hayırlı olsun.

Güç tüketimi, performans ve VRAM tarafından bakacaksak güzel tercih. Hayırlı olsun.

Birbirlerine yakin kartlar ama tabii VRAM avantaji var 6800 XT'nin. Terchiniz iyi gayet.

AMD seçme sebebim bir yandanda Smart acces Memory ayarını açmaktı 3080'te güzel kart fakat ikinci elde temizi bayağı pahalı kullanıcılar 15 üstüne dahi satıyor.

AMD seçme sebebim bir yandanda Smart acces Memory ayarını açmaktı 3080'te güzel kart fakat ikinci elde temizi bayağı pahalı kullanıcılar 15 üstüne dahi satıyor.
Ulkemizdeki algidan oturu NVIDIA kartlar bir nebze her zaman daha pahali oluyor kartin modelinden bagimsiz olarak maalesef.

11-12 bin lira civarı verdiğinizi tahmin ediyorum, 6900 XT tercih edebilirdiniz aslında, fena tercih değil ama.

1000 lira daha çıksam 6900XT alabilirdim ama 6900XT alma gereği duymadım 6900XT alabilsem o bütçeye sanırım 3080 Ti'da alınabilirdi bu da PSU'yu güncellemek demek bir yandan.

SS'te bıraktığım kartıda alabilirdim çok az farkla ama çok güç çekiyor o kadarı biraz fazla gibi.

Dosya Ekleri

• 1714914849067.webp
    43 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…