MSI GC 30 V2 gamepad kablosuz bağlanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ftftc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 78
  • Etiketler Etiketler
    kablosuz

ftftc

Uzman
MSI GC 30 V2 satın aldım iki tane. İkisi de kablosuz olarak bağlanmıyor. Şarjları tamamen dolu. Sıfırlamada yaptım. İkisinin de bozuk olduğunu düşünmüyorum neyi yanlış yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GC 30 V2 satın aldım iki tane. İkisi de kablosuz olarak bağlanmıyor. Şarjları tamamen dolu. Sıfırlamada yaptım. İkisinin de bozuk olduğunu düşünmüyorum neyi yanlış yapıyorum?
- Alıcıyı Kontrol Et: MSI GC 30 V2 gamepad'inizin bağlı olduğu bilgisayarda USB alıcıyı doğru bir şekilde takılı olduğundan emin olun. Mümkünse farklı bir USB portu deneyin.

- Gamepad'in Eşleştirme Modu: Gamepad'i eşleştirme moduna almak için, genellikle bir eşleştirme butonuna basmanız gerekir. Bu butonu (genellikle gamepad'in arkasında ya da üzerindedir) bulup, basılı tutarak eşleştirme moduna geçirin.

- Bluetooth Ayarlarını Kontrol Et: Bilgisayarınızın Bluetooth’unun açık olduğundan emin olun. Bilgisayar ayarlarından Bluetooth bağlantılarını kontrol edin ve gamepad'inizi burada görünüyorsa bağlantıyı sağlamak için üzerine tıklayın.

- Sürücüleri Güncelleyin: Bilgisayarınızda gamepad'inizin sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin. Aygıt Yöneticisi'ni açın ve "Oyun Denetleyicileri" bölümünden gamepad'i bulun. Güncelleyebileceğiniz bir sürücü varsa güncelleyin.

- Diğer Cihazlardan Çıkış Yapın: Eğer bilgisayarınızda başka Bluetooth cihazları bağlıysa, bunları unutarak veya devre dışı bırakarak tekrar deneyin. Bazen birden fazla bağlı cihaz bağlantı sorunlarına yol açabilir.

- Farklı Bir Cihazda Deneyin: Gamepad'inizi başka bir bilgisayar veya cihazda (örneğin, bir oyun konsolu) deneyerek sorun devam ediyorsa, muhtemelen gamepad ile ilgili bir sorun olabilir.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, lütfen gamepad’in hangi işletim sistemi ile kullanıldığını ve bilgisayarınızın Bluetooth sürümünü belirtin.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…