Elektronik MSI GeForce RTX 5060 Ti 16G INSPIRE 2X OC 25.999 TL

NVIDIA daha iyi olabilir arkadaş için. Tam anlamadım ama oyun dışı başka şeyler de yapacakmış. İndirimde 5070 alması daha iyi olur. İsterse etiketlerim onu indirim olunca.
En mantıklısı AMD alınmayacaksa 5070 alınmalı. Bu gece Vatan Bilgisayar yine %15 yaparsa alınabilecek 5070 çıkacaktır muhtemelen. 5060 Ti’lar 22.000 bandına düşmedikçe almazdım. Anlık piyasaya göre güzel bir fırsat ancak bütçe yüksekken sabırlı olmakta fayda var.

NVIDIA daha iyi olabilir arkadaş için. Tam anlamadım ama oyun dışı başka şeyler de yapacakmış. İndirimde 5070 alması daha iyi olur. İsterse etiketlerim onu indirim olunca.

Hocam eğer denk düşerse etiket atabilirseniz gerçekten harika olur çok memnun kalırım.

Hocam eğer denk düşerse etiket atabilirseniz gerçekten harika olur çok memnun kalırım.
Etiketlerim sizi indirim olursa. Vatan dün akşam 5080 ve 5070Tİ indirimi yaptı. Dün 5070'ler çok iyi fiyatta değildi fakat bu gece düşebilir. Eğer düşerse tetikte olun.

Bence de. Benzer performans için 9060 XT üstüne 5 bin lira vermeye gerek yok.

RX 9060 XT’de kesinlikle mantıklı F/P açısından o segmentte üstüne yok Dün 19.000 TL civarına düşmüştü, tekrar düşerse ufak bir kablo ekleyerek Paraf kampanyasına katılarak 20.000 TL’ye alınabilir. Vatan Bilgisayar’dan Paraf karta başvurarak ilk alışverişte alınırsa 5.000 TL puan veriyor. Bu puan ile sisteme farklı bir yükseltme bile yapılabilir. 15.000 TL’ye gelmiş gibi olur.

Evet dün paylaşmıştım indirimini. Fakat amaç sadece oyun olmadığı için arkadaşın NVIDIA alması daha doğru olur. Tabii işin tam ne gerektirdiğini bilmediğimi belirteyim.

Küçük daha doğrusu kompakt bir model.

Fiyatı normal şu anda almak isteyen beklemesin dolar artacak.

Fiyat ne kadar iyi olursa olsun AMD'nin 9000 serisi kartları yüzünden RTX 5060 Ti ve 5070 modelleri ölü doğmuş hissiyatı yaratıyor bende. Tabii ki farklı alanlarda kullananlar var onlara saygı duymakla birlikte bu iki model bu sebepten bana pahalıymış gibi geliyor hep. Halbuki sistemimi toplarken ilk ekran kartından başlayacağım diye RTX 5070 ve RTX 5070 Ti serisinin çıkmasını beklemiştim.

Yine de 5060 Ti seçeneğinde karar kılan varsa bence fiyat gayet iyi, alınmalı. Arkadaşa sistem toplarken bu fiyatlarda MSI bir modele denk gelememiştik.

Amaç sadece oyun ise AMD kartlar daha mantıklı zaten. Ben uzun süre kullandım ve pek sorun yaşamadım AMD kartlarda. Ama işin içine tasarım ve video edit tarzı işler girince NVIDIA daha mantıklı hale geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…