Towande Becerikli Katılım 18 Ocak 2026 Mesajlar 253 Çözümler 1 Beğeniler 153 24 Nisan 2026 #11 LH44 dedi: Şu anki fiyatını asla hak etmiyor. Bu ve Colorful aktif olarak alt bütçenin top modelleridir. Genişletmek için tıkla... Neye göre asla dediniz, birkaç derece fazla ısınmalarına mı?
LH44 dedi: Şu anki fiyatını asla hak etmiyor. Bu ve Colorful aktif olarak alt bütçenin top modelleridir. Genişletmek için tıkla... Neye göre asla dediniz, birkaç derece fazla ısınmalarına mı?
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.806 Çözümler 13 Beğeniler 7.773 Yer Aydın 24 Nisan 2026 #12 Towande dedi: Neye göre asla dediniz. Birkaç derece fazla ısınmalarına mı? Genişletmek için tıkla... Overpriced bir model. 60 değil 50 olmamalı diğer kartlar varken.
Towande dedi: Neye göre asla dediniz. Birkaç derece fazla ısınmalarına mı? Genişletmek için tıkla... Overpriced bir model. 60 değil 50 olmamalı diğer kartlar varken.
Towande Becerikli Katılım 18 Ocak 2026 Mesajlar 253 Çözümler 1 Beğeniler 153 24 Nisan 2026 #13 LH44 dedi: Overpriced bir model. 60 değil 50 olmamalı diğer kartlar varken. Genişletmek için tıkla... Hangi modelden bahsediyoruz , tam anlayamadım. Shadow ve Ventus için 50k şu anki durumda okay seviye ne iyi ne kötü.
LH44 dedi: Overpriced bir model. 60 değil 50 olmamalı diğer kartlar varken. Genişletmek için tıkla... Hangi modelden bahsediyoruz , tam anlayamadım. Shadow ve Ventus için 50k şu anki durumda okay seviye ne iyi ne kötü.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.806 Çözümler 13 Beğeniler 7.773 Yer Aydın 24 Nisan 2026 #14 Towande dedi: Hangi modelden bahsediyoruz , tam anlayamadım. Shadow ve Ventus için 50k şu anki durumda okay seviye ne iyi ne kötü. Genişletmek için tıkla... INNO3D X3 OC, Colorful Battle AX NB EX ve Palit GamingPro varken Shadow ve Ventus'un listeye girmesine gerek bile yok. Ölü bir fiyata düşmeleri lazım albenili olmaları için.
Towande dedi: Hangi modelden bahsediyoruz , tam anlayamadım. Shadow ve Ventus için 50k şu anki durumda okay seviye ne iyi ne kötü. Genişletmek için tıkla... INNO3D X3 OC, Colorful Battle AX NB EX ve Palit GamingPro varken Shadow ve Ventus'un listeye girmesine gerek bile yok. Ölü bir fiyata düşmeleri lazım albenili olmaları için.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.315 Çözümler 3 Beğeniler 2.187 24 Nisan 2026 #15 LH44 dedi: INNO3D X3 OC, Colorful Battle AX NB ex ve Palit gamingpro varken Shadow ve Ventus'un listeye girmesine gerek bile yok. Ölü bir fiyata düşmeleri lazım albenili olmaları için. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. MSI'ın orta segment kartı yok zaten. Ya çöp ya da üst segment soğutma hazırlıyorlar.
LH44 dedi: INNO3D X3 OC, Colorful Battle AX NB ex ve Palit gamingpro varken Shadow ve Ventus'un listeye girmesine gerek bile yok. Ölü bir fiyata düşmeleri lazım albenili olmaları için. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. MSI'ın orta segment kartı yok zaten. Ya çöp ya da üst segment soğutma hazırlıyorlar.
Telefonunu Çıkra Başarılı Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 1.627 Makaleler 10 Çözümler 4 Beğeniler 2.099 24 Nisan 2026 #16 SHERLOCKED dedi: Katılıyorum. MSI'ın orta segment kartı yok zaten. Ya çöp ya da üst segment soğutma hazırlıyorlar. Genişletmek için tıkla... İnspire bazı modellerde orta gibi bir şey oluyor aslında.
SHERLOCKED dedi: Katılıyorum. MSI'ın orta segment kartı yok zaten. Ya çöp ya da üst segment soğutma hazırlıyorlar. Genişletmek için tıkla... İnspire bazı modellerde orta gibi bir şey oluyor aslında.
Picky Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 941 Çözümler 1 Beğeniler 496 24 Nisan 2026 #17 LH44 dedi: Bu ve Colorful aktif olarak alt bütçenin top modelleridir. Genişletmek için tıkla... Colorful, INNO3D'den daha mı iyi?
LH44 dedi: Bu ve Colorful aktif olarak alt bütçenin top modelleridir. Genişletmek için tıkla... Colorful, INNO3D'den daha mı iyi?
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.806 Çözümler 13 Beğeniler 7.773 Yer Aydın 24 Nisan 2026 #18 Picky dedi: Colorful, INNO3D'den daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Ses konusunda daha başarılı ancak Türkiye'de stoku epey kısıtlı, bayağıdır yoktu ve yeni geldi.
Picky dedi: Colorful, INNO3D'den daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Ses konusunda daha başarılı ancak Türkiye'de stoku epey kısıtlı, bayağıdır yoktu ve yeni geldi.