MSI GeForce RTX 5080 16G SUPRIM SOC İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 142
Makaleler
5

Bir canavar daha ofisimize uğradı! MSI’ın Suprim ailesinin yeni üyesi olan RTX 5080 16G SUPRIM SOC modeline yakından bakalım. Genel Yapı RTX 5080 SUPRIM SOC, iddialı ve şık bir tasarımla bizi karşılıyor. Keskin hatlarla zenginleştirilen kartın genelinde asimetrik bir yapı tercih edilmiş. Kartın genelinde gümüş ve koyu gri renkler yoğun olarak kullanılırken altın detaylarla da…

Devamını Oku: MSI GeForce RTX 5080 16G SUPRIM SOC İncelemesi
Kaynak: Techolay

@Recep Baltaş incelemelerinize kiyaslama da eklerseniz tadindan yenmez. Onceki nesle gore nasil bir avantaj sagliyor? Performansta ne kadar gelisme var?

@Recep Baltaş incelemelerinize kiyaslama da eklerseniz tadindan yenmez. Onceki nesle gore nasil bir avantaj sagliyor? Performansta ne kadar gelisme var?
Techolay nispeten yeni bir yayın olduğu için elimizde kendimize ait detaylı karşılaştırmalar yapacak veri yok maalesef. Hem donanım hem de insan gücü bakımından diğer yayınlar kadar güçlü değiliz. Zamanla tabii ki boşlukları doldurup incelemeleri zenginleştireceğiz.

Bir de testleri yaparken RAM hızını 6000 1:1 olarak kullanabilirseniz diğer kullanıcılar için kıyaslamak çok daha kolay olur. 8200 hem realistik değil hem çoğu kişi yapamaz.

@Recep Baltaş DLSS4 ve FG'in teknik farki nedir? Yorum da atmistim. Cidden sizin agzinizdan detayli anlatilmasini cok isterim. Ben suan bilgi olarak surdayim: Zaten bu DLSS Frame Generate eden bir tool. O zaman DLSS'in ustune gelen bu Frame Generation nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kare yerine üç kare üretiyor. NVIDIA bu teknolojinın altyapısını paylaşmadı. Herhangi bir ek gecikme yaratmadığını ve üretilen karelerin hem akıcılığa faydası olduğu hem de görüntüde bozunmalar olmadığını gördüm.

5090 kartlarını ne zaman test için yollayacaklar acaba. 5090 Suprim SOC en merak ettiğim kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…