MSI GL75 için termal pad vs termal putty

Teşekkürler hocam. Çinden gelmesi uzun sürer işlemci 100 dereceye dayanıyor çok fazla beklemek istemiyorum, bende onun muadili olan Thermalright Heilos aldım. Sanırım boyutu biraz küçük GPU'ya da arkadaşımın MX-4'ünü sürerim.

Evet o da onun muadili sanırım ikiside pcm yani phase change material. Gpuya da kullanılabilir sanırım ben sürdüm honeywell ptm7950’yi. Hayırlı olsun hocam.

hocam merhaba aynı üründen sipariş ettim piyasada birkaç tane daha thermal putty ürünü var siz bu üründen memnun kaldınız mı acaba ? sıcaklıklarda bir değişiklik oldu mu

hocam merhaba aynı üründen sipariş ettim piyasada birkaç tane daha thermal putty ürünü var siz bu üründen memnun kaldınız mı acaba ? sıcaklıklarda bir değişiklik oldu mu
Merhabalar. Evet memnun kaldım gayet iyiydi sıcaklıklar. Elinizde yuvarlayarak vrm’lerin üstüne koyun zaten soğutucu blok üzerine oturunca yayılacaktır.

Dosya Ekleri

• E410C362-3E1B-4301-923D-4143B0559F57.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…