Çözüldü MSI H510M-A Pro & MSI 3070 Ti sistem aniden dondu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anos Voldigoad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    kapatmak
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha sonra açayım dedim açılmıyor falanlar yavaş dönüyor.
  • Anakart: MSI H510M-A Pro
  • Ekran kartı: MSI 3070 Ti

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartsız ya da farklı ekran kartıyla varsa işlemcinin IGPU'su anakarttan da görüntü almayı deneyebilirsin. Elinde başka parça da yoksa en yakın bilgisayarcıya götür en azından parçalardan biri mı bozuk onu anlarsın.
Remleri kaç kere tek tek denedim çıkardım taktım tık yok bios pilini çıkardım gene yok dün gece Windows ekranı geldi dondu kaldı sonra resetledim bios a attı sıfırlayıp yeniden başlattım dahada biosu göremedim..

RAM'leri çıkarıp BIOS resetle sonra tek RAM takıp dene. Başka RAM var mı test etmek için ya da PC.
Ddr3 sistem var bios pilini çıkarıp taktım cmos ile sıfırlama yaptım remleri tek tek denedim

Gece siyah ekranda işlemci VB şeyler yazıyordu sonra biosa atmıştı orada da remleri çalışır halde görmüştüm şimdi sorun anakart ise yenisini alalım

Ekran kartsız ya da farklı ekran kartıyla varsa işlemcinin IGPU'su anakarttan da görüntü almayı deneyebilirsin. Elinde başka parça da yoksa en yakın bilgisayarcıya götür en azından parçalardan biri mı bozuk onu anlarsın.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…