MSI H55 - SD40 anakart 3 saniye fan dönüp susuyor

Yer
İsrail
MSI H55 - SD40 anakart 3 sn fan dönüp susuyor. Normalde giriyordu düzgün bir şekilde, RAM az gözüküyordu, kapadım RAM'ı söktüm, söktükten sonra PC 3 sn çalışıp kapanıyor.

Kasayı 1 yıldır kullanmıyorum, ilk aldığımda böyleydi, işlemci sök tak yapmıştım düzelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta sıkıntı olabilir. RAM yuvası veya işlemci bellek kanalları da sıkıntı yapabiliyor. İşlemci soketine de bakın. Yamulan pin falan varsa da yapabiliyor.

Anakartta sıkıntı olabilir. RAM yuvası veya işlemci bellek kanalları da sıkıntı yapabiliyor. İşlemci soketine de bakın. Yamulan pin falan varsa da yapabiliyor.

Yamulan pin yoktu, şöyle oldu, RAM eksik gözüküyordu, ben de kapatıp RAM'ı söktüm taktım böyle oldu, zaten ilk aldığım zaman da böyle yapıyordu. Xeon X3440 var diye yapabilir mi acaba, i5 650 ile açıyordu.

Anakart X3440'ı desteklemiyor ise sorununuz bundan kaynaklı olabilir.

RAM'lerin parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın. Olmazsa farklı işlemci ile de deneyebilirsiniz.

Deneyip yazacağım.

Yeşil bir CMOS reset jumperi var. Yanına dokundurdumda elektrik geliyor, işlemci falan ısınıyor ama bırakınca gidiyor elektriği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…