Çözüldü MSI H610M-E anakartta BIOS Update sonrası ses sürücüsü gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Que

Uzman
Makaleler
1
Yer
adana
Merhaba az önce BIOS Update yaptım ve ses kartı sürücüsü yok. Yeniden kurdum fakat tanımlamamakta kararlı. Kulaklığımı kullanamıyorum sadece monitörden ses alabilmekteyim neden böyle oldu ne yapmam lazım?

MSI H610M-E anakart modeline sahibim.

Realtek sürücüsünü kurmama rağmen görmüyor.

Çözüm
Ses aygıtı olmadığı sürece sürücü kurmak bir işe yaramaz. Önceki sürüme inin ya da mevcut sürüme bir daha güncelleyip deneyin.
Gözükmemekte maalesef.
1720108432469.webp

Aygıt Yöneticisi altında ses aygıtı gözüküyor mu? Gözükmüyorsa Clear CMOS yapın.
Clear CMOS nasıl yapabilirim ?

Dediğinizi yaptım fakat bilgisayar açıldıktan sonra sorun devam etmekteydi bende sürücüyü kurup tekrar başlattım ve düzelmedi.

Ses aygıtı olmadığı sürece sürücü kurmak bir işe yaramaz. Önceki sürüme inin ya da mevcut sürüme bir daha güncelleyip deneyin.
Deneyeceğim şimdi teşekkürler şimdiye kadar.

Önceki bulunan iki alt sürümüne geçiş yaptım bir sorun yaşamadım şu anlık geri geldi sürücü kısmı ve kulaklık çalışır vaziyette. Teşekkür ederim tekrardan.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt