MSI Katana A17 laptop yerine toplama sistem önerisi

Bütçe
Laptop + 3.000-5.000 TL
@Unlishimaide, @Öküz, @X99, SSD kısmına örnek vermek isterim, fazlaca model var çünkü.
  • SN5000
  • SN5100

• MP 600PRO NH
  • 990 Pro
  • Exceria Pro
  • M480 Pro
  • SN850X
  • Renegade
  • KC3000
SN modelleri DRAM'siz lakin iyiler, diğerleri de DRAM'li.

2. ele açık olmanız sayesinde bunları daha ucuza da bulabilirsiniz.

Diğer sorular usta?

İşlemciyi ikinci el alabilirsin, ilanlara göz at sorun olmaz. Thermal right kule tipi hava soğutma da yeterli olur. Anakart ikinci el çok riskli, sağlam çıkmazsa uğraştırır, sıfır fiyatı güzel zaten. ASUS B850M-K alırsın. Bulduğun parçaları burada paylaşırsın bilgili arkadaşlar ile birlikte bakarız.
Bu soğutucu hayli hayli işlemciyi baskılar.

Eyvallah 2500TL soğutucu fiyatı bu fiyattan Cooler Master yok sanırım aynı performansta. Sevdiğim bir marka olsa tercihim olurdu.
Anakart , PSU ve SSD yi sıfır kalan parçaları ikinci el alayım o zaman GPU konusunda henüz karar vermedim laptopu satınca bakacağım.

Şuan idareten PM961 512GB Nvme ve SU800 512GB Sata var ama bir 990PRO falan olmasını ilerleyen süreçte isterim tabii ki. Attığın markalar yerine Samsung'un Evo serisinden bir SSD alsam? 2TB lik falan daha iyi olmaz mı?

Şuan idareten PM961 512GB Nvme ve SU800 512GB Sata var ama bir 990PRO falan olmasını ilerleyen süreçte isterim tabii ki. Attığın markalar yerine Samsung'un Evo serisinden bir SSD alsam? 2TB lik falan daha iyi olmaz mı?

Buna net cevap veremem. Benim kapasiteye ihtiyacım yok uzun ömüre ihtiyacım var bu sebeple üstte yazdıklarımdan birini seçerdim ki SN5000 F/P olarak en mantıklı seçeneklerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…