A abayss Üyecik Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 17 Ağustos 2025 #1 Merhaba 2. el olarak aldigim MSI Katana GF66 12UC, macun değişimini yapiyordum. Ve termal padın yarısı yok. Değiştirmek istiyorum fakat kaç mm oldugunu bilmiyorum.
Merhaba 2. el olarak aldigim MSI Katana GF66 12UC, macun değişimini yapiyordum. Ve termal padın yarısı yok. Değiştirmek istiyorum fakat kaç mm oldugunu bilmiyorum.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 17 Ağustos 2025 #2 Cihaz da olan pedleri kumpas ile ölç derim. Kesin sonucu alırsınız. Genellikle 1.5mm tavsiye ediyorlar.
Cihaz da olan pedleri kumpas ile ölç derim. Kesin sonucu alırsınız. Genellikle 1.5mm tavsiye ediyorlar.
C Chysmors Üyecik Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 17 Ağustos 2025 #3 abayss dedi: Merhaba 2. el olarak aldigim MSI katana GF66 12UC, macun değişimini yapiyordum. Ve termal padın yarısı yok. Değiştirmek istiyorum fakat kaç mm oldugunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bilindik bir Türk notebook şirketinde çalışıyorum. 0.4-0.5mm arasında olarak değişiyor genelde. Kontrol ettiğimde muhtmelen 0.5mm olması gerekiyor.
abayss dedi: Merhaba 2. el olarak aldigim MSI katana GF66 12UC, macun değişimini yapiyordum. Ve termal padın yarısı yok. Değiştirmek istiyorum fakat kaç mm oldugunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bilindik bir Türk notebook şirketinde çalışıyorum. 0.4-0.5mm arasında olarak değişiyor genelde. Kontrol ettiğimde muhtmelen 0.5mm olması gerekiyor.