Çözüldü MSI LED Firmware nasıl güncellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrLegasov

Uzman
Yer
İzmir,Türkiye
Arkadaşlar selam, anakartımın web adresinde bulunan MSI LED Firmware sürücüsünü yüklemeyi düşünüyordum fakat önce buna gerek var mı onu sormak isterim. Sonrasında kurulum videosunu izledim fakat hem anlamakta biraz zorluk çektim hem de kasamın arkasında herhangi bir güç tuşu olmadığı için videodaki gibi ilerleyemeyeceğimi fark ettim. Daha önce bunu kullanmış veya kullanmasa bile bilgi sahibi olan biri varsa yardımcı olursa sevinirim. Web adresinde açıklama kısmı şöyle başlıyor; RGB ışık performansını iyileştirmek için LED donanım yazılımını güncelleyin. Bu yüzden yükleme düşüncesi oluştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasamın arkasında herhangi bir güç tuşu olmadığı için videodaki gibi ilerleyemeyeceğimi fark ettim.

Güç tuşuna gerek yok. Saçma bir yönerge olmuş. Kabloyu çekip bir dakika sonra geri takmak yeterli.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…