Çözüldü MSI MAG 272QP ve MAG 274QP monitörlerin farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

shruux 61

Yetkin
OLED modellerine bakıyordum ve MSI modelleri birbirine çok benziyor, farkları ne gerçekten anlamıyorum belki de gözümden kaçan bir nokta var bilmiyorum. Modellerin birisi MAG 272QP X24 diğeri ise MAG 274QP X24.

İkisi de QD-OLED, 240 Hz, 2K ve 3. nesil QD-OLED. Amazon üzerinde 272 olan model 23.000 TL iken 274 olan model 32.000 TL. Aralarında ki fark ne neden bu kadar fark var anlamış değilim. Nesil farkı olsa tamam diyeceğim fakat ikisi de 3. nesil.

MSI OLED monitörleri neye göre isimlendiriyor?

Teşekkürler.

Şimdi de aynı monitörün 273 olanı düştü önüme o da 24 bin TL. Yine aynı özelliklere sahip.

Son düzenleme:
Görebildiğim tek farkları 272'de 15W pd ve DP alt portlu Type-C girişi bulunması.

Çözüm
Anladım hocam, o zaman panel güncellemesinden ziyade ufak tefek farklar var demek ki. Aradaki fiyat farkına değmez gibi.
Kaplamalarını çok detaylı araştırmadım.. Ayrıca redditte çok önerilen modeller değiller sanırsam.

Sanırsam iki model de PEAK1000 modunu desteklemiyor.

Kaplamalarını çok detaylı araştırmadım.. Ayrıca redditte çok önerilen modeller değiller sanırsam.
Eki Görüntüle 277329

Sanırsam iki model de PEAK1000 modunu desteklemiyor.
anladım hocam. Zaten almayı düşündüğüm modeller değillerdi sadece bakınırken gözüme çarptı fiyatından dolayı merak ettim. Aklımda ASUS XG27AQDMES veya ASUS XG27ACDMS modeli vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…