Cokonatnat
Uzman
Merhaba, haftalarca araştırma yaptıktan sonra beyaz 2K gaming monitör için MSI MAG 274QRFW E20’ye karar verdim. Bütçem kısıtlı ve bu fiyat aralığında tüm kriterlerimi karşılayan başka beyaz model bulamadım.
Neden bu model:
• 200Hz, 0.5ms GTG, Rapid IPS, HDR400 (VESA sertifikalı)
• 2x HDMI + 1x DisplayPort + Kulaklık çıkışı
• G-Sync Compatible (RTX 5060 Ti kullanıyorum)
• Pivot + VESA 100x100mm (monitör kolu takacağım)
• Beyaz tasarım
Ana kullanım amacım ağır AAA açık dünya oyunları. QHD çözünürlük RTX 5060 Ti için ideal eşleşme.
Asıl endişem Ebrar Bilgisayar:
Bu modeli Türkiye’de yalnızca Ebrar Bilgisayar satıyor. Araştırırken bazı endişe verici yorumlarla karşılaştım:
• “Sıfır ürün diyerek iade edilmiş/kullanılmış ürün gönderdiler” diyen kullanıcılar var
• Ölü pikselli monitör gelen, iade edip tekrar sipariş verince yine sorunlu ürün aldığını söyleyen biri mevcut
• Öte yandan “resmi MSI satış noktası, sorunsuz aldım” diyenler de var
Net bir kanı oluşturamadım, bu yüzden sormak istedim:
1. Bu monitörü kullananlar panel kalitesinden memnun mu? Ölü piksel veya backlight bleeding yaşandı mı?
2. Ebrar Bilgisayar’dan alan oldu mu, deneyiminiz nasıldı?
3. Bu bütçede daha iyi bir alternatif var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Neden bu model:
• 200Hz, 0.5ms GTG, Rapid IPS, HDR400 (VESA sertifikalı)
• 2x HDMI + 1x DisplayPort + Kulaklık çıkışı
• G-Sync Compatible (RTX 5060 Ti kullanıyorum)
• Pivot + VESA 100x100mm (monitör kolu takacağım)
• Beyaz tasarım
Ana kullanım amacım ağır AAA açık dünya oyunları. QHD çözünürlük RTX 5060 Ti için ideal eşleşme.
Asıl endişem Ebrar Bilgisayar:
Bu modeli Türkiye’de yalnızca Ebrar Bilgisayar satıyor. Araştırırken bazı endişe verici yorumlarla karşılaştım:
• “Sıfır ürün diyerek iade edilmiş/kullanılmış ürün gönderdiler” diyen kullanıcılar var
• Ölü pikselli monitör gelen, iade edip tekrar sipariş verince yine sorunlu ürün aldığını söyleyen biri mevcut
• Öte yandan “resmi MSI satış noktası, sorunsuz aldım” diyenler de var
Net bir kanı oluşturamadım, bu yüzden sormak istedim:
1. Bu monitörü kullananlar panel kalitesinden memnun mu? Ölü piksel veya backlight bleeding yaşandı mı?
2. Ebrar Bilgisayar’dan alan oldu mu, deneyiminiz nasıldı?
3. Bu bütçede daha iyi bir alternatif var mı?
Şimdiden teşekkürler.