Overkill olduğu falan yok. Arkadaş burada 850W PSU takmıyor.
Siz sanırım TGP'nin ve spikenin ne olduğunu bilmiyorsunuz. O PSU'yu alırsa o arkadaş adam akıllı geliştirme yapamayacak çünkü sistem o kart ile spike attığında 500W'lere dahi çıkacak. Bu arkadaş kart modeli yükselteyim derse ortada mıh gibi kalacak
650W varken 550W aldırmanın lüzumu ne oluyor?
Ne yani 100W fazla aldı diye aşırı fazla mı gelecek?
Overkill olduğu falan yok. Arkadaş burada 850W PSU takmıyor.
Siz sanırım Tgp'nin ve spikenin ne olduğunu bilmiyorsunuz. O PSU'yu alırsa o arkadaş adamakıllı geliştirme yapamayacak çünkü sistem o kart ile spike attığında 500W'lere dahi çıkacak. Bu arkadaş kart modeli yükselteyim derse ortada mıh gibi kalacak
650W varken 550W aldırmanın lüzumu ne oluyor?
Ne yani 100W fazla aldı diye aşırı fazla mı gelecek?
650W varken 550W aldirmanin luzumu fiyat farki oluyor. Konudaki Delta ile diger PSU'lar arasinda neredeyse 800 TL fark var ve bu oldukca ciddi bir fark. Spike ile de olsa, kullanilmayacak ekstra kapasite icin fazladan fiyat farki odemenin manasi yok.
Ha konu sahibi benim harcayacak param bol, almak istiyorum derse bir sey diyemem ama aksi durumda konudaki diger PSU'lari onermem. Aradaki fark 200-300 lira olsa kabul edilebilirdi bu durum. Fiyat cok oynuyor, mesele bu.
Ben konuda PSU'yu omurluk alin diye bir sey dedigimi hatirlamiyorum. Bu konuya da deginmistim mesajimda zaten.
Gibi gibi seyler.
İki kavramdan da haberim var. Spike ile de olsa ciddi sorun olusmaz sistemde, sanirsiniz 300W PSU'dan bahsediyoruz konuda.
650W varken 550W aldirmanin luzumu fiyat farki oluyor. Konudaki Delta ile diger PSU'lar arasinda neredeyse 800 TL fark var ve bu oldukca ciddi bir fark. Spike ile de olsa, kullanilmayacak ekstra kapasite icin fazladan fiyat farki odemenin manasi yok.
Ha konu sahibi benim harcayacak param bol, almak istiyorum derse bir sey diyemem ama aksi durumda konudaki diger PSU'lari onermem. Aradaki fark 200-300 lira olsa kabul edilebilirdi bu durum. Fiyat cok oynuyor, mesele bu.
RX 6700XT'nin bile en fazla 300W civarına kadar power spike'ı var. 6900XT'nin power spike'ları 500-600W civarında. R5 5600 zaten doğru düzgün güç tüketmiyor bile.
The AMD Radeon RX 6700 XT introduces the new Navi 22 GPU, which is optimized to take the fight to NVIDIA in the $500 segment. The RX 6700 XT in our review beats the RTX 3060 Ti with ease and achieves performance that rivals the more expensive RTX 3070, with lower fan noise.
www.techpowerup.com
Önerilen ortalama zaten 550W. Pylon'un ve A650BN'lerin fiyat bilgisi de belirtilmemiş. Sorulması gereken ilk soru fiyatları. A650BN'yi 2500 TL gibi bir fiyattan aldırsanız kazık yedirmiş olacaksınız arkadaşa.