MSI MAG A650BN vs XPG Pylon 650B

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dorayaki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    xpg
Sistemi geliştirmek istiyorsa o 800 TL farkı ödemediğine büyük pişman olacak konu sahibi.

Sistemi gelistirmek istiyorsa zaten PSU'nun yetmeyecegini dolayli yoldan soyledim konu sahibine.

Asagidaki ifadeden ne anliyorsunuz?

Yukaridaki Delta da sistem ileride yukseltilmeyecekse yeterli gelir.

Basit. Sistem yukseltilecekse Delta yerine daha guclu PSU'lara bakilmali. Cumlelerimde herhangi bir sorun goremiyorum ben.

800 TL pek bir fark değil

Ulkedeki insanlarin tamaminin gelir seviyesinin yuksek ve esit oldugunu dusunursek evet. Ama oyle bir dunyada yasamiyoruz.

Arkadaşlar aslında param bol değil ama kafam rahat etmesini istiyorum 550W alırsam içim rahat etmez ve korkarak kullanırım pc yi o yüzden hazır sistemlerden baz alarak 650W psu karar verdim. 2000 tl ye kadar çıkarın sadece bu fiyatta bu iki tane psu vardı ve hangisi daha iyidir diye sordum.

@4953

@519

Son düzenleme:
Konunun başında cevaplamıştım aslında bu soruyu. İki PSU arasından Pylon daha alınabilir ama piyasa koşulları absürt olduğu için ben Delta öneririm. Size ekstra 100W için minimum 800 TL ödetmek istemiyorum çünkü lüzumu yok.

550W alırsam içim rahat etmez ve korkarak kullanırım PC'yi

Ortada korkulacak bir durum yok, sistem yükseltilmeyecekse 550W kapasite gayet yeterli. Bakın ucu ucuna değil, gayet yeterli. İçiniz rahat olsun.

Tamamdır herkese teşekkür ederim.

İfadeler: 519
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…