PSU'yu sökeceksiniz o denk geliyorsa. Arkasında 4 tane vida vardır. Onları çıkarın çıkar zaten.

Sonra ön kısımdan soğutucuyu tutan 4 tane vidayı sökün, sökünce arkadaki braket düşer. Onu tutun.

Psu Arkada tarafta onla alakası yok direk anakarta bağlı kasanın üst tarafına bağlı orayı sökerimde işlemci tarafındaki vidaları sökünce direk çıkar mı?

Psu Arkada tarafta onla alakası yok direk anakarta bağlı kasanın üst tarafına bağlı orayı sökerimde işlemci tarafındaki vidaları sökünce direk çıkar mı?
1766830396988.webp

Şunları sökünce pompa zaten çıkar. Komple çıkaracaksanızda radyatörü sökünce çıkması gerekli. Yalnız arkadan braket tutuyorsa muhtemelen düşecektir. Ondan dolayı PSU'yu çıkarın demiştim. Düşmezse gerek yok.

Eki Görüntüle 213675

Şunları sökünce pompa zaten çıkar. Komple çıkaracaksanızda radyatörü sökünce çıkması gerekli. Yalnız arkadan braket tutuyorsa muhtemelen düşecektir. Ondan dolayı PSU'yu çıkarın demiştim. Düşmezse gerek yok.

Tamamdır deneyeceğim. cpu onla beraber çıkmaz değil mi?

Tüm vidaları söktüm CPU bağlı bir vida çıkmıyor yeri bozuk gibi tek o kaldı çeksekte gelmez değil mi bir yolu var mı?

Arkadaşlar takan bilgisayarcı tüm gücüyle ya da matkapla abanmış vida çıkmıyor şimdi bunlar adam göndermezse nasıl çıkartacağım?

Son düzenleme: