Ardasan Becerikli Katılım 1 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 60 3 Mayıs 2026 #1 Bu kasa 5060 Ti 16 GB ekran kartlı AMD R5 7500F işlemcili 16 GB DDR5 bir sistemi soğutabilir mi? Soğutma performansı nasıl olur? Teşekkürler.
Bu kasa 5060 Ti 16 GB ekran kartlı AMD R5 7500F işlemcili 16 GB DDR5 bir sistemi soğutabilir mi? Soğutma performansı nasıl olur? Teşekkürler.
The Man From Earth Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.947 Çözümler 11 Beğeniler 2.277 3 Mayıs 2026 #2 İş görecektir ama çok da güzel bir kasa değil. Aldın mı? Yoksa almayı mı düşünüyorsun? Eğer ikincisiyse bütçen ne?
İş görecektir ama çok da güzel bir kasa değil. Aldın mı? Yoksa almayı mı düşünüyorsun? Eğer ikincisiyse bütçen ne?
S Styxrage Uzman Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 535 Çözümler 3 Beğeniler 348 3 Mayıs 2026 #3 500 liralık kasa bile bu parçaları soğutur hocam. 7500 F için hangi soğutucuyu kullanacaksın? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2026
KS KS Ardasan Becerikli Katılım 1 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 60 3 Mayıs 2026 #4 The Man From Earth dedi: İş görecektir ama çok da güzel bir kasa değil. Aldın mı? Yoksa almayı mı düşünüyorsun? Eğer ikincisiyse bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Almayı düşünüyorum. Styxrage dedi: 500 liralık kasa bile bu parçaları soğutur hocam. 7500 F için hangi soğutucuyu kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... THERMALTAKE UX400 120mm ARGB Fanlı LGA1851/AM5 Uyumlu İşlemci Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu düşündüm ama. The Man From Earth dedi: İş görecektir ama çok da güzel bir kasa değil. Aldın mı? Yoksa almayı mı düşünüyorsun? Eğer ikincisiyse bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Bu kasaya anca yetiyor zaten bütçe.
The Man From Earth dedi: İş görecektir ama çok da güzel bir kasa değil. Aldın mı? Yoksa almayı mı düşünüyorsun? Eğer ikincisiyse bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Almayı düşünüyorum. Styxrage dedi: 500 liralık kasa bile bu parçaları soğutur hocam. 7500 F için hangi soğutucuyu kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... THERMALTAKE UX400 120mm ARGB Fanlı LGA1851/AM5 Uyumlu İşlemci Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu düşündüm ama. The Man From Earth dedi: İş görecektir ama çok da güzel bir kasa değil. Aldın mı? Yoksa almayı mı düşünüyorsun? Eğer ikincisiyse bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Bu kasaya anca yetiyor zaten bütçe.
The Man From Earth Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.947 Çözümler 11 Beğeniler 2.277 3 Mayıs 2026 #5 Ardasan dedi: Almayı düşünüyorum. THERMALTAKE UX400 120mm ARGB Fanlı LGA1851/AM5 Uyumlu İşlemci Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu düşündüm ama. Bu kasaya anca yetiyor zaten bütçe. Genişletmek için tıkla... O hava soğutmanın yerine de daha iyisi alınır. Soğutucu, kasa ve PSU için bütçen ne?
Ardasan dedi: Almayı düşünüyorum. THERMALTAKE UX400 120mm ARGB Fanlı LGA1851/AM5 Uyumlu İşlemci Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu düşündüm ama. Bu kasaya anca yetiyor zaten bütçe. Genişletmek için tıkla... O hava soğutmanın yerine de daha iyisi alınır. Soğutucu, kasa ve PSU için bütçen ne?
KS KS Ardasan Becerikli Katılım 1 Mart 2026 Mesajlar 234 Beğeniler 60 3 Mayıs 2026 #6 The Man From Earth dedi: O hava soğutmanın yerine de daha iyisi alınır. Soğutucu, kasa ve PSU için bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Toplamda 6bin TL falan.
The Man From Earth dedi: O hava soğutmanın yerine de daha iyisi alınır. Soğutucu, kasa ve PSU için bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Toplamda 6bin TL falan.