Son 1 yılın en düşük fiyatlarından. Amazon yeni hesaplara 750 TL üstüne 150 TL indirim veriyor. Değerlendirebilirsiniz, belirli kartlara peşin taksit avantajlarıda var.
Ufak kasa arayanların tercih etmesi gereken, kaliteli bir kasadır. M100A D60 modelini, yani 600W güç kaynaklı olanını 3400 TL gibi fiyat almıştım. Güncel olarak 3100 TL küsür fiyata satılıyor. Güç kaynağını da aradan çıkarmak isterseniz tavsiye ederim.
Ekran kartı desteği az(300mm), ATX desteklemiyor ve yan kısmı temperli cam değil pleksi. Kardeşimin bilgisayarında var bu kasadan. Şahsen tercih etmezdim.
Ekran kartı desteği az(300mm), ATX desteklemiyor ve yan kısmı temperli cam değil pleksi. Kardeşimin bilgisayarında var bu kasadan. Şahsen tercih etmezdim.
Yan taraf akrilik evet hassas, 9070XT 33 cm diyelim bu kasaya sığmaz, Dual fan ekran kartları için uygun 24- 28 arası. Soğutucu yüksekliği ideal. Orta segment giriş seviyesi olarak mATX sisteme uygun. Bu bütçede MSI'da bu kadar oluyor diyelim, illaki bir garibanın işine yarar
Yan taraf akrilik evet hassas, 9070XT 33 cm diyelim bu kasaya sığmaz, Dual fan ekran kartları için uygun 24- 28 arası. Soğutucu yüksekliği ideal. Orta segment giriş seviyesi olarak mATX sisteme uygun. Bu bütçede MSI'da bu kadar oluyor diyelim, illaki bir garibanın işine yarar
Gayet güzel hala aynı fiyattaysa alınmalı. Ben bunu kuponla beraber fırsat olarak gördüğüm için açtım. Kullananlarda var mış. Artık ihtiyacı olan kişinin tercihine kalmış, teşekkürler hocam.
Ürüne zaten ilgi odağı marka olarak yaklaşıyoruz, bende MSI'nin sadece DDR2 eski anakartı var hala daha çalışan, onun dışında yeni anakartlar da sadece Carbon serisine vuruldum şeklinden dolayı, diğer çevre birimi ve bileşenlerine çok ön yargılıyım sevmiyorum mesela Gaming Trio ekran kartı güzel ama almam, sen Vento seversin ben zento, herkesin istediği olsun kabalık ettiysem kusura bakma.