Y Yavuz59 Becerikli Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 147 Çözümler 1 Beğeniler 31 17 Mart 2026 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi. Bu monitörün artıları, eksileri neler? Bu monitörün yazılımını nasıl güncellerim? Aldım bu arada, alma falan demeyin.
Başlıkta da belirttiğim gibi. Bu monitörün artıları, eksileri neler? Bu monitörün yazılımını nasıl güncellerim? Aldım bu arada, alma falan demeyin.
B BERWAR Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 574 Beğeniler 382 17 Mart 2026 #2 Gen 3 QD panel kullanıyor. Gen 4 ve QD ve WOLED alabilirsin. Bütçen ne kadar?
KS KS Y Yavuz59 Becerikli Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 147 Çözümler 1 Beğeniler 31 18 Mart 2026 #3 BERWAR dedi: Gen 3 QD panel kullanıyor. Gen 4 ve QD ve WOLED alabilirsin. Bütçen ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün hevesimi yok ettiniz ya. Yani ıyy bunu alma der gibi demeniz beni bitirdi
BERWAR dedi: Gen 3 QD panel kullanıyor. Gen 4 ve QD ve WOLED alabilirsin. Bütçen ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün hevesimi yok ettiniz ya. Yani ıyy bunu alma der gibi demeniz beni bitirdi
B BERWAR Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 574 Beğeniler 382 18 Mart 2026 #4 Hayırlı olsun ama almadan önce keşke danışsaydın. Kaça aldın? Dostum WOLED de alsan QD OLED de alsan hangi markayı alırsan al sorunlar benzer o paneli kullanan üreticilerde. Her iki panelin de kendilerine göre artı ve eksileri mevcut.
Hayırlı olsun ama almadan önce keşke danışsaydın. Kaça aldın? Dostum WOLED de alsan QD OLED de alsan hangi markayı alırsan al sorunlar benzer o paneli kullanan üreticilerde. Her iki panelin de kendilerine göre artı ve eksileri mevcut.