Çözüldü MSI Mystic Sync uygulaması kasa ve sıvı soğutmayı görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, Xigmatek Endorphin Ultra kasa ve Xigmatek Liquid Killer 360mm sıvı soğutma mevcut. MSI B650 project Zero anakarta sahibim fakat bir türlü Mystic Sync uygulamasında ARGB kontrol edemiyorum. T-Force RAM'lerin ARGB'sini kontrol edebiliyorum. Ne yaptıysam bir türlü çözemedim. MSI Center'ı sildim Dragon Center yükledim olmadı. Windows 11'den Windows 10'a geçtim olmadı. SignalRGB uygulamasında da bir türlü kasa ve sıvı soğutmayı göremedim. Kablolamalar sıvı soğutma ve kasanın kabloları Xigmatek'in kendisine ait kontrol modülüne bağlı. Modülün data kısmından çıkan 3 pinliler de kasanın ARGB V2_2 ve V2_3 yuvalarına bağlı. @Recep Baltaş bu konu da bana yardımcı olur musun?

Sorunu YouTube'da Sabri ALYU sayesinde çözdüm. Kontrolcünün kumandasında M/B Sync tuşu ile çözülmüş oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…