Voidnyx

Çalışkan
Arkadaşımdan A620M-E aldım ikinci el olarak fakat M.2 vidası yok. N11'de tekcanbilgisayar isimli satıcıdan MSI uyumlu olduğu iddia edilen vidayı aldım.

https://www.n11.com/urun/m2-m2-nvme...kartlar-icin-37062524?magaza=tekcanbilgisayar

Fakat alttaki somunun ucu anakarta oturmadı, somunu vidalayan uç ince olduğu için hiç vidaya oturmadan düşüyor. Bu anakartın M.2 vidasını nereden bulabilirim? Uymayan vidanın somonun altındaki uç ince kalıyor onun biraz daha kalınını arıyorum.

Ben nalburadan 20 TL'ye aldım. Bu kadar para vermeye gerek yoktu sanki.

İade edeceğim zaten uyumlu olur dedi sordum, uyumsuz çıktı. Sizin aldığınız parça altı vidalı olan somun parça değil mi? Bu SSD'nin altına denk gelen? Bana o parça lazım SSD'nin altına gelen üst değil üstü var ama altındaki anakarta denk gelen yok onu nalburadan bulabilir miyim?

İade edeceğim zaten uyumlu olur dedi sordum, uyumsuz çıktı. Sizin aldığınız parça altı vidalı olan somun parça değil mi? Bu SSD'nin altına denk gelen? Bana o parça lazım SSD'nin altına gelen üst değil üstü var ama altındaki anakarta denk gelen yok onu nalburadan bulabilir miyim?
SSD'nin altına gelende bulunur bence.