MSI Pro B840 anakart R7 7800X3D işlemciyi besleyebilir mi?

ThePrestige

Gelişen
Bir hata yapıp sistem toplarken MSI Pro B840 anakart aldım. İşlemcim Ryzen 7 7800X3D. Bu işlemciyi besleyebilir mi? Kaç W TDP değeri olan işlemcilerde sorun yaşamaz? Yakın zamanda değiştireceğim ama şimdilik bir süre daha idare etmesi daha iyi olur, yoksa beslemezse önceliklendirip anakartı değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Beslemede sorun olmaz, tak çalıştır kullanabilirsin sadece. Tek eksisi bu olur. PBO ve UV yapılamıyor, Memory OC şüpheli.

Beslemede sorun olmaz, tak çalıştır kullanabilirsin sadece. Tek eksisi bu olur. PBO ve UV yapılamıyor, Memory OC şüpheli.
Sağ ol kral, böyle sorun yaşadığım zaman ilk cevap verenlerden oluyorsun. Yardımcı olduğun için teşekkürler. Bütçe falan ayarlayayım, toptan anakart değiştireceğim, sıvı soğutma kasayı değiştireceğim, bir de RAM muq ayarlayacağım inşallah. O zmn acelesi yok ilk sıvı soğutma dan baslayim.

Besler, tak kullan yaparsın, manuel tuning işlerine çok girmediğin sürece sorun olmaz. ASUS B850M-K'ya da Gigabyte B850M-Force de alabilirsin.
Az önce baktım o da güzel duruyo ama ben almışken iyisi olsun diye bütçeyi ayarlayıp güzel bişey alcm.

Claude max 65w işlemci destekler diyince aşırı korkmuştum işlemci yanar vrm Lee patlar fln diye

Sorun olmaz, yeri geldin mi bu ikisini de çektiririm ben. MSI buna mani olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…