doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 30 Ocak 2025 #1 İtopya'dan yeni sistem aldım ama ağ sürücüsü yok, nereden ve nasıl indireceğim? Anakartım MSI Pro H610M-G.
İtopya'dan yeni sistem aldım ama ağ sürücüsü yok, nereden ve nasıl indireceğim? Anakartım MSI Pro H610M-G.
Çözüm adios 30 Ocak 2025 Merhaba. Böyle durumlarda anakartın kendi sitesinden destek sayfasında işletim sisteminize uygun olan sürücüyü kurabilirsiniz. Ağ sürücüsü için de LAN kategorisine bakmanız gerekmekte: https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-G-DDR4/support#driver Örnek:
Merhaba. Böyle durumlarda anakartın kendi sitesinden destek sayfasında işletim sisteminize uygun olan sürücüyü kurabilirsiniz. Ağ sürücüsü için de LAN kategorisine bakmanız gerekmekte: https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-G-DDR4/support#driver Örnek:
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 827 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.137 Yer Death 31 Ocak 2025 #11 Autorun.exe yazanı çalıştırır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 31 Ocak 2025 #12 adios dedi: Autorun.exe yazanı çalıştırır mısınız? Eki Görüntüle 120387 Genişletmek için tıkla... Install drivers and softwares dedim ardından Next Next sağdaki pencere çıktı doğru yoldayım herhalde? Dosya Ekleri image.webp 350,7 KB · Görüntüleme: 64 Artı 0 Eksi
adios dedi: Autorun.exe yazanı çalıştırır mısınız? Eki Görüntüle 120387 Genişletmek için tıkla... Install drivers and softwares dedim ardından Next Next sağdaki pencere çıktı doğru yoldayım herhalde?
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 827 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.137 Yer Death 31 Ocak 2025 #13 Sadece en üstteki "Device drivers" seçeneği işaretli kalsın. Diğerleri Intel'in özel uygulamaları, gerekli değil. Artı 0 Eksi
Sadece en üstteki "Device drivers" seçeneği işaretli kalsın. Diğerleri Intel'in özel uygulamaları, gerekli değil.
KS KS doiya Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 3 Beğeniler 116 31 Ocak 2025 #14 adios dedi: Sadece en üstteki "Device drivers" seçeneği işaretli kalsın. Diğerleri Intel'in özel uygulamaları, gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Galiba oldu bittikten sonra böyle bir pencere çıktı ne demek istediğini tam anlamadım ama her şey için sağ olun Dosya Ekleri image.webp 397,4 KB · Görüntüleme: 56 Artı 0 Eksi
adios dedi: Sadece en üstteki "Device drivers" seçeneği işaretli kalsın. Diğerleri Intel'in özel uygulamaları, gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Galiba oldu bittikten sonra böyle bir pencere çıktı ne demek istediğini tam anlamadım ama her şey için sağ olun
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.126 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 31 Ocak 2025 #15 doiya dedi: Galiba oldu bittikten sonra böyle bir pencere çıktı ne demek istediğini tam anlamadım ama her şey için sağ olun Genişletmek için tıkla... Finish deyip bitirin. Artı 0 Eksi
doiya dedi: Galiba oldu bittikten sonra böyle bir pencere çıktı ne demek istediğini tam anlamadım ama her şey için sağ olun Genişletmek için tıkla... Finish deyip bitirin.