Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
B850 modelinden VRM yapısı dışında bir farkı var mıdır?
Zaten hocam. 520 ile Civic'i karşılaştırıyorsunuz. RGB'siz sistemler için güzel bir görünüşü var bence. Onun dışında diğer slotlarda da soğutucu olsa güzel olur muş SSD için.
Ben bunu aldim Ekim'de ayni fiyata magzadan. Pek tatmin olamadim niyeyse. Zaman zaman keske inat etmeyip ASUS STRIX X870 modellerinden birini alsaydim diyorum.
Zaten hocam. 520 ile Civic'i karşılaştırıyorsunuz. RGB'siz sistemler için güzel bir görünüşü var bence. Onun dışında diğer slotlarda da soğutucu olsa güzel olur muş SSD için.
3 adet SSD bolumu var. PC 5 icin olan yerde sogutucu var. Diger ikisi PC4 slotu onlarda sogutucu yok. Ben SSD yi sogutuculu almistim o yuzden anakartin kendi sogutucusu takmadim. Daha dogrusu takamadim zaten sigmiyorlar beraber. Anakartin heryerinde sogutucu bloklari mevcut.B850 modelinden VRM yapısı dışında bir farkı var mıdır?
520 ile civic karsilastiriyorsunuz demissiniz de. 520 de civic de ayni fiyattaydi o zaman. Tas catlasa 1-3bin tl fark vardi.
SHERLOCKED
Başarılı
3 adet SSD bölümü var. PC 5 icin olan yerde sogutucu var. Diger ikisi PC4 slotu onlarda sogutucu yok. Ben SSD'yi sogutuculu almistim o yuzden anakartin kendi sogutucusu takmadim. Daha dogrusu takamadim zaten sigmiyorlar beraber. Anakartin her yerinde sogutucu bloklari mevcut.
520 ile Civic karsilastiriyorsunuz demissiniz de. 520 de Civic de ayni fiyattaydi o zaman. Tas catlasa 1-3bin TL fark vardi.
Siz hangi fiyattan aldınız bilmiyorum. Sadece fikrimi söyledim.
12.242 ayni fiyattan. Burdan almak daha iyi aslinda 9 taksit imkani var. Magzada sadece 3 ay yapiyorlar.Siz hangi fiyattan aldınız bilmiyorum. Sadece fikrimi söyledim.