MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X ekran kartının orijinal BIOS dosyası nereden bulunur?

Yani ortam sıcklığı fazlaysa bu bizi yanıltır, 85 dereceden 78 derece düşmesi iyi, VRAM'ler de aynı blok ile soğutulduğu için eşzamanlı onlarda sıcak çalışabiliyor.

Ped için bir değişim gerekli mi peki hocam? Macun arttı. Eğer açarsam etkisi gitse bile yine tekrar yenileyebilirim. Ped hafif tozlu ve kararmıştı. Ayrıca kenar ve köşeleri toz kalıntılarıyla doluydu. Etkisini yitirmesin diye üstüne çok fazla elleyemedim kenarları ve tozlu gördüğüm yerleri fırça ile arındırıp geçtim. Yakında kasamı değiştirmeyi düşünüyorum.

Pad maliyeti yüksek olur, ayrıca padler farklı kalınlıklarda olabiliyor öğrenmek lazım, hepsi aynı kalınlıktaysa daha düşük maliyetle çözülebilir.

Keşke kartı kapatmadan önce çekmek aklıma gelseydi. Yalnızca gözüken kısım burası. Yani ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama diğerleri de bu şekildeydi. Kasamı değiştirsem bu sıcaklıklar umarım düşer diye umuyorum.

Kötü görünmüyor padler.

Siz gece serinliğinde testi tekrarlayın sorun oda sıcaklığı mı anlayalım.

Son düzenleme:
Kötü görünmüyor padler.

Siz gece serinliğinde testi tekrarlayın sorun oda sıcaklığı mı anlayalım.

Tamamdır hocam. Gece vakti sizi etiketleyerek güncelleme geçeceğim.

@20424 hocam güncel sonuçlar. Bu arada Windows 11'e yükselttim 10 dakika önce ama yükseltme öncesi de aynıydı sıcaklık. Bunda drop falan yedi arada. Sebebini anlamadım.

Son düzenleme:
Bu kartın termal pad ölçülerini öğrenip bir bakmak lazım, kalınlıkları çok farklı değilse yenilesek iyi olur, VRAM sıcaklığı hoş değil.

Kartın soğutucusu düzgün oturdu değil mi?

Bu kartın termal pad ölçülerini öğrenip bir bakmak lazım, kalınlıkları çok farklı değilse yenilesek iyi olur, VRAM sıcaklığı hoş değil.

Bu PTM 7950 aslinda, aklinda bulunsun.

Evet hocam tüm vidaları düzgün bir şekilde sonuna kadar sıktım.

Hocam teşekkür ederim. Bunu alsam kalınlığı falan vs tam karşılar mı?

MSI forumuna girince böyle bir şey buldum.

Kartım LHR model değil ama bilginiz olsun. Aşağı yine bırakıyorum kartımı.

Veya arkadaş burada da söylemiş.

Son düzenleme:
Arkadaşın paylaştığı VRAM ve MOSFET'ler için değil, macun yerine kullanılıyor.

O pad kalınlıkları doğruysa 3 farklı kalınlıkta pad almak gerekir.

Arkadaşın paylaştığı VRAM ve MOSFET'ler için değil, macun yerine kullanılıyor.

O pad kalınlıkları doğruysa 3 farklı kalınlıkta pad almak gerekir.

Anladım hocam. Peki en düşük bütçe ile performanslı ne alabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…