G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 24 Temmuz 2025 #31 Dagster3532 dedi: Hocam teşekkür ederim. Bunu alsam kalınlığı falan vs tam karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Yalniz bu VRAM'ler icin degil. GPU'nun islemcisi icin kullanacaksin macun yerine yani pad degil. Kalinlik super onemli degil GPU cekirdegi icin.
Dagster3532 dedi: Hocam teşekkür ederim. Bunu alsam kalınlığı falan vs tam karşılar mı? Genişletmek için tıkla... Yalniz bu VRAM'ler icin degil. GPU'nun islemcisi icin kullanacaksin macun yerine yani pad degil. Kalinlik super onemli degil GPU cekirdegi icin.
KS KS D Dagster3532 5 Uzman Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 1.029 Çözümler 5 Beğeniler 418 24 Temmuz 2025 #32 gen2 dedi: Yalniz bu VRAM'ler icin degil. GPU'nun islemcisi icin kullanacaksin macun yerine yani pad degil. Kalinlik super onemli degil GPU cekirdegi icin. Genişletmek için tıkla... Etkisi bu kullandığım macuna göre gözle görülür şekilde olur mu hocam? Pad ne önerirsiniz bir de. VRAM çok fazla ısınıyor.
gen2 dedi: Yalniz bu VRAM'ler icin degil. GPU'nun islemcisi icin kullanacaksin macun yerine yani pad degil. Kalinlik super onemli degil GPU cekirdegi icin. Genişletmek için tıkla... Etkisi bu kullandığım macuna göre gözle görülür şekilde olur mu hocam? Pad ne önerirsiniz bir de. VRAM çok fazla ısınıyor.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 24 Temmuz 2025 #33 Dagster3532 dedi: Etkisi bu kullandığım macuna göre gözle görülür şekilde olur mu hocam? Pad ne önerirsiniz bir de. VRAM çok fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığın macunun nasıl performans verdigini bilmiyorum bir de pumpout olur mu olmaz mi orasini da zaman gosterir, o yuzden bir şey diyemiyorum. Pad yerine PuTTY oneririm eger kalinliklarini ve sertliklerini bilmiyorsan.
Dagster3532 dedi: Etkisi bu kullandığım macuna göre gözle görülür şekilde olur mu hocam? Pad ne önerirsiniz bir de. VRAM çok fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığın macunun nasıl performans verdigini bilmiyorum bir de pumpout olur mu olmaz mi orasini da zaman gosterir, o yuzden bir şey diyemiyorum. Pad yerine PuTTY oneririm eger kalinliklarini ve sertliklerini bilmiyorsan.