erhan alemdar

Üyecik
MSI RTX 3060 Ventus X2 ekran kartı aygit yoneticisinde ünlem isareti var ve yesil ekran veriyor. Ekran kartini verdim servise isil islemi yapti, termal macunu yeniledi gonderdi. Ayni hata ile karsilastim, yardimlarinizi rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özelliklerine girince "The device is working properly." yazan yerde sen de ne yazıyor?

1768658620475.webp

MSI RTX 3060 Ventus X2 ekran kartı aygit yoneticisinde ünlem isareti var ve yesil ekran veriyor. Ekran kartini verdim servise isil islemi yapti, termal macunu yeniledi gonderdi. Ayni hata ile karsilastim, yardimlarinizi rica ediyorum.

Aynı problemin bir benzeri bir arkadaşımda'da olmuştu driverları yükledin mi güncel mi? Windows Update yap ilk öncelikle sonrasında tarayıcıda driverlarını aratıp yükle kur

Özelliklerine girince "The device is working properly." yazan yerde sen de ne yazıyor?

Eki Görüntüle 218947
Bakmam lazim aksama gecip bakacam

Aynı problemin bir benzeri bir arkadaşımda'da olmuştu driverları yükledin mi güncel mi? Windows Update yap ilk öncelikle sonrasında tarayıcıda driverlarını aratıp yükle kur
Valla kardesim herseyi yaptim simdide hata vermiyor ama sistem donuyor en ufak birseye girnce donuyor

Hata kodu ne? 43 ise geçmiş olsun.
Kardesim ayni 43 kod hatasi verdi

Bakmam lazim aksama gecip bakacam

Valla kardesim herseyi yaptim simdide hata vermiyor ama sistem donuyor en ufak birseye girnce donuyor

Kardesim ayni 43 kod hatasi verdi
Hata Kodu: 43 ise sorun fiziksel olarak ekran kartında. Tam olarak ne hatası olduğunu hatırlamıyorum ama bunu kurtarmak tamircide falan olur herhalde.

Kullanıcı hatasıysa diye dedim. Garantiye gönderin tabii ki.
Yok kullanici hatasi degil kardesim servis ışıl islemi ve termal macun yeniledi gonderdi 1 gun sonra ayni hata

Hatta bole bi hata

Birde bu hata ile karsilastim

Herseyi yaptim kardesim tekrar gonderecem servise bakalim ne olacak

Dosya Ekleri

• IMG-20260117-WA0012.webp
    IMG-20260117-WA0012.webp
    2,4 MB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme: