Çözüldü MSI RTX 5070 Ti Gaming OC güç bağlantısı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paex

Üyecik
MSI RTX 5070 Ti Gaming OC aldım. Sonrasında MSI MPG A1000GS PCI-E5 PSU aldım. PSU’nun içinden 12V-2x6 kablosu çıktı, ekran kartının kutusundan da dönüştürücü adaptör çıktı. PSU’dan çıkan 12V-2x6 kablosunu ekran kartına direkt bağlasam bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır, yaşamazsınız. PSU'dan çıkan 12V-2x6 kablosunu doğrudan takın, çentiğe dikkat edin ve tam oturduğundan emin olun.
Hayır, yaşamazsınız. PSU'dan çıkan 12V-2x6 kablosunu doğrudan takın, çentiğe dikkat edin ve tam oturduğundan emin olun.

Çözüm

Bu video daki gibi psu ile gelen kabloyu takın soket tam otursun mutlaka 2 tarafta da.

Teşekkür ederim. Kablo ucu sarı olduğu için oturup oturmadığı belli oluyor. Tam oturttum, hiçbir tarafında sarı kısım görünmüyor.
Tamamdır emin olmak iyidir. Aynı kablo bende de vardı, bunun için renkli yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…