Benim için Shadow serisinin tek eksi yanı üzerinde en ufak bir ışık veya RGB bulunmaması. En azından GeForce yazısının beyaz ışık olmasını isterdim. Ama kart diğerlerine kıyasla oldukça hafif.

Benim ekran kartının bakımı gelmiş sanırım 70 falan görüyor MSI alt segmen serisinden benim beklentim yok önemli olan 5070 Ti olması kafi görevini yapsın aman aman ısınacağını sanmıyorum.

1771332074905.webp

Hocam ufak bir undervoltla ısınmayı çözersin ekstra 50 60 watt daha az çektirirsin hem nebi akgünün videosu bak. Performansında kısılma olmadan.

Ayarlarım onu sıkıntı olmaz zaten çipset için aldım soğutmasına bakmadım aslın da 5070 alacaktım anlık karar ile bütçemi aşarak 5070 Ti aldım benim açımdan iyi oldu.

Hocam ufak bir undervoltla ısınmayı çözersin ekstra 50 60 watt daha az çektirirsin hem nebi akgünün videosu bak. Performansında kısılma olmadan.
4K Ultra Ragnarok oynuyorum, ısınması normal. 1 senedir kullanıyorum, günde yaklaşık 15 saat. Garantiye göndermeyi düşünüyordum ama bakım için bozup para isteme olaylarını okuyunca vazgeçtim. Zaten çalışıyor ve herhangi bir problem yaratmıyor. Umarım fazla sorun çıkmaz. En son monitör bozulmuştu, 2. PC’yi toplarken zorlanacağım. Hadi hayırlısı; Türkiye’de beklemek zarar, hele PC parçası alırken.