Spacer Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 30 Beğeniler 24 Yer Young Street Bridge 9 Nisan 2025 #1 Arkadaşımın bilgisayarında mikrofonu kullanamıyor yok galiba ama yine de sormak istedim. Mikrofon var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Arkadaşımın bilgisayarında mikrofonu kullanamıyor yok galiba ama yine de sormak istedim. Mikrofon var mı?
linuxhunter Çalışkan Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 53 Beğeniler 32 9 Nisan 2025 #2 Spacer dedi: Arkadaşımın bilgisayarında mikrofonu kullanamıyor yok galiba ama yine de sormak istedim. Mikrofon var mı? Genişletmek için tıkla... Sonu Türkiye (TR) ile biten bu laptopta evet var hangi laptopta mikrofon olmadığı görülmüş? Arkadaşınız ayarını falan kapatmış olabilir mi ya da ayarlamamış? Artı 0 Eksi
Spacer dedi: Arkadaşımın bilgisayarında mikrofonu kullanamıyor yok galiba ama yine de sormak istedim. Mikrofon var mı? Genişletmek için tıkla... Sonu Türkiye (TR) ile biten bu laptopta evet var hangi laptopta mikrofon olmadığı görülmüş? Arkadaşınız ayarını falan kapatmış olabilir mi ya da ayarlamamış?