İnceleme MSI Vampiric 100R incelemesi

IMG_0967.webp

Giriş

Merhaba, bugün sizlere 1 yıldan fazladır kullandığım 'MSI Vampiric 100R' adlı kasayı kullandığım sürece deneyimlediğim özelliklerini ve detaylarını aktaracağım. İncelememize devam edelim.

Kasanın teknik özellikleri

Kasa içinde bulunan fanlar: 2 adet 120mm fan: biri ARGB, diğeri ışıksız.

Ön Panel fan desteği: Ön panel, 3 adet 120mm veya 2 adet 140mm fan desteği sunmaktadır.

Kasanın üst bölümü fan desteği: Kasanın üst bölümü, 2 adet 120mm fan desteği sunmaktadır.

Kasanın egzoz fan desteği: Kasada 1 adet 120mm egzoz fan desteği bulunmaktadır.

Kasanın Max GPU desteği: Kasa, maximum 300 mm Ekran Kartı desteği sunmaktadır.

Kasa boyutu: Kasa, “Epey” verilerine göre 250 mm genişlik, 457 mm yükseklik ve 390 mm derinliğe sahiptir.

IMG_0963.webp

Radyatör desteği: Kasa, ön panelde 240 mm arkada ise 120 mm desteğe sahip.

IMG_0964.webp

Max CPU soğutucusu desteği:

Kasa, 160 mm CPU soğutucu desteğine sahiptir.

IMG_0965.webp

Daha fazla bilgi edinmek için bu siteyi tercih edebilirsiniz.

Fan desteği hakkında görsel.

IMG_0961.webp

Kasa üzerinde 1 adet power tuşu, 2 adet USB 2.0 portu, kasa içi ve ön panelde bulunan LED'i değiştirmeniz için ışık tuşu, mikrofon ve hoparlör çıkışı… gibi seçenekler bulunmaktadır.

Kasanın Tasarımı

Kasa ön panelden premium bir görüntü oluşturduğunu düşünüyorum. Kasayı bana sevdiren bir diğer özellik ise bu.

IMG_0967.webp

Kasanın diğer görselleri

IMG_0968.webp

IMG_0970.webp

IMG_0969.webp

IMG_0971.webp

Kasanın güncel fiyatı

Kasa, “Trendyol” üzerinde 2199TL gibi bir ücret karşılığında satılmaktadır.

Kasanın - ve + yönleri

Eksi (-) Yönleri:

• Kasanın Yarı Mesh olması.

• Ön panelde yetersiz fan bulunması.

• Ön panelde bulunan fanın ışıksız olması.

• Kasanın üst bölümünde radyatör desteği bulunmaması.

• Fiyatının özelliklerine göre pahalı olması.

Artı (+) yönleri:

• Kasada bulunan fan desteği.

• Arka bölümde bulun ARGB fan ve ön bölümde bulunan ışıklı led aydınlatma.

• Kasada bulunan temperli cam.

• Kasada bulunan toz filtresi.

Kasa hakkında kişisel görüşlerim

Kasa, açık konuşmak gerekirse benim isteklerimi tam manası ile karşılıyor. Bu fiyata daha iyi kasalar kesinlikle alınabilir. Sadece sade ancak çok da sade kasma almamak ve performansını çok umursamayan kullanıcılara öneririm. Satın alacak kullanıcılara ön panelde bulunan tek fanı söküp ardından 3 x 120 mm fan alıp montajlamalarını tavsiye ederim. Kasa üzerinde ARGB kontrolcüsü yok diye biliyorum. Önceden açtığım konularda bir hocam içerisinden bir adet çoklayıcı kablo çıktığını söylemişti ancak ne yazık ki ben bu kabloyu bulamadım.😀

Son!

Hayatım boyunca çok fazla ürün incelemesi yapan bir kişi değilim. Bu nedenle bir hatam, yanlışım olduysa affedin. “Şurada yanlış yapmışsın.” veya “Hocam incelemede X özelliğini göremedim.” gibi şeyleri konu altına yazarak beni bilgilendirebilir ve bu sayede hatamı anlatıp eğer düzenleyebiliyorsam düzenlerim.

Saygılarımla, iyi günler dilerim.❤️

Son düzenleme:
Neden böyle basit bir şeyden kısma gereği duymuşlar onu anlayamıyorum. Tak üstüne 4 tane ARGB fan öyle sat yani ne kaybedersin. Biraz daha arttır fiyatı. Zaten alıştık. :D
Aldığım zamandan beri bu fan meselesinden illallah ettim. Tamam ARGB’de istemiyorum ancak neden kasaya 1 adet fan koyuyorsun ki? Kasa günümüze göre ucuz olsa anlayacağım. Çoğu kasaya bakıyorum 3 adet fan. Sırf fazladan fan için 1.000TL - 1500TL gibi bir miktar harcadım. Kasa yani bana 3.000TL’ye geldi.😀

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt