MSI Vector 16 HX AI A2XWHG-091XTR vs MSI Crosshair 16 HX AI D2XWGKG-047XTR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuareg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    yardım
1.si kasa olarak sağlam durmuyor.

5070 TI ama daha iyi özellik bakımından.

Ama 2.sinin işlemcisi daha iyi.

Yani burada kararsız kalmak normal. Ama kasası daha dayanıklı 2.sinin. Daha kaliteli gibi duruyor malzeme açısından.

Alabilirsen 2. olanı al ekranda kaliteli olsun. Bütçe yetmezse 1. de güzel üzmez.

Fiyatlari ayni gibi ekrandan mi, ekran kartindan mi kısmak mantikli bilemedim
Ben ekrandan kısmıştım Sana paneli iyi olanı önerdim. Ekran takıntın yoksa 1 .al geç.

Vector'lerin kasası kötü değil hocam Kendimde kullanıyorum göçme esneme falan yok.

Son düzenleme:
Ben ekrandan kısmıştım Sana paneli iyi olanı önerdim. Ekran takıntın yoksa 1 .al geç.

Vector'lerin kasası kötü değil hocam Kendimde kullanıyorum göçme esneme falan yok.
Isınma durumu nedir gamegaraj almistim boşta 60-65 derecede geziyordu msi sogutması iyi diye biliyorum

Günlük kullanımda sessiz ısınma yok diyebilirim Haliyle oyun açınca fan sesi oluyor Çok takılmam sese oyundan ses atarım. Bakarsın fan sesine ve işlemci değerlerini

Isınma durumu nedir gamegaraj almistim boşta 60-65 derecede geziyordu msi sogutması iyi diye biliyorum

[MEDIA=

Boşta ve oyundaki değerler gönül rahatlıyla alabilirsin. kendim kayıt aldım benim kanalım başkasının görüntüsü değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…