MSI Vector 16 HX AI A2XWHG-091XTR vs MSI Crosshair 16 HX AI D2XWGKG-047XTR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tuareg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    yardım
Bence ekrandan kisma cunku cok fark ediyor kullanirken. Zaten kullanirken o kadar performans farkini hissetmezsin.

Hayır 5070 12 Gb vram li alması daha mantıklı günün sonunda panel değil Ekran kartı gücü önemli.

RTX 5070 Ti daha uzun ömürlü olur FHD diye düşünüyorum.
Istedigi kadar uzun omurlu olsun zaten 5 yildan sonra bozulacagini dusunuyorum.

Hayır 5070 12 Gb vram li alması daha mantıklı günün sonunda panel değil Ekran kartı gücü önemli.
Bu güç meselesi degil. Kalite ve konfor acisindan paneli iyi olani tercih ederim.

Istedigi kadar uzun omurlu olsun zaten 5 yildan sonra bozulacagini dusunuyorum.

Bu güç meselesi degil. Kalite ve konfor acisindan paneli iyi olani tercih ederim.
Vector ün kasası kötü değil Nasıl ömür biçiyorsun? Teknolojik alet aldığın gibi de bozulabilir

Genel olarak oyuncu laptoplari oyle. Anakarti bozulur vs. bir seyelr oluyor 5 yil icinde. Cok gaming laptop gecti benden. Hepsini en fazla 2 yil kullanip satiyorum.

Kullanıma göre değişir 5 yıl içerisinde bende bulunan gaming laptop bozulacak mı bakalım? Çok iddialı konuşuyorsun.

1. seçenek olan Vector RTX 5070 Ti 144Hz olan modele karar verdim arkadaşlar teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…