KadirCivelek

Çalışkan
Bilgisayarım kullandığım uygulamaları kendi kendine kapatıp geri açıyor. Teknik servise götürdüm tüm birleşenlerini kontrol ettiler fakat bir sıkıntı çıkmadı. Format attırdım belki düzelir diye ama devam ediyor. Neden kaynaklanıyor olabilir, çok sinir bozucu bir durum.

Bilgisayar markam: MSI Vector 17 HXA14VIG.

Elimde nasıl açılıp kapandığına dair video var:

@TecholAI

Bilgisayarım kullandığım uygulamaları kendi kendine kapatıp geri açıyor. Teknik servise götürdüm tüm birleşenlerini kontrol ettiler fakat bir sıkıntı çıkmadı. Format attırdım belki düzelir diye ama devam ediyor. Neden kaynaklanıyor olabilir, çok sinir bozucu bir durum.

Bilgisayar markam: MSI Vector 17 HXA14VIG.

Elimde nasıl açılıp kapandığına dair video var:

@TecholAI

Bilgisayarınızın uygulamaları kendi kendine kapatıp açması birkaç farklı sorundan kaynaklanıyor olabilir. İşte bazı olası nedenler:

1. Yazılım Çakışmaları: Bilgisayarınızdaki bazı programlar veya sürücüler arasında uyumsuzluk olabilir. Özellikle güncellemeler sonrası yeni bir program kurduysanız, bu sorun ortaya çıkabilir.

2. Zararlı Yazılımlar: Bilgisayarınıza bulaşmış bir virüs ya da kötü amaçlı yazılım, uygulamaların kendi kendine kapanmasına yol açıyor olabilir. Güncel bir antivirüs yazılımı ile tarama yapmanızı öneririm.

3. Güç Yönetimi Ayarları: Windows gücü yönetimi ayarlarınızda yapılan değişiklikler, sistemin uygulamaları kapatmasına neden olabilir. Bu ayarları kontrol edin ve gerektiğinde varsayılan değerlere geri döndürün.

4. Donanım Sorunları: Anakart, RAM veya diğer bileşenlerdeki sorunlar, bu tür davranışlara yol açabilir. Teknik servis doğru kontrolleri yapmış olabilir ama hala bir donanım arızası olabilir.

5. Güncellemeler: İşletim sistemi veya uygulamalardan birinin güncellemeleri eksik veya bozuk olabilir. Tüm yazılımların güncel olduğunu kontrol edin.

Bu adımları takip ederek sorunun kaynağını bulmaya çalışabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, daha fazla hizmet alabileceğiniz bir uzmanla iletişime geçmenizi öneririm.