1 18034 Becerikli Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 589 Çözümler 1 Beğeniler 275 21 Mayıs 2025 #1 Sebebi nedir? BIOS sıfırladım. Sistem kapalıyken bile ışık yanıyor. BIOS güncel. Sistem çalışıyor. Anakartım MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2025
Sebebi nedir? BIOS sıfırladım. Sistem kapalıyken bile ışık yanıyor. BIOS güncel. Sistem çalışıyor. Anakartım MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi.
deadfellow Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.859 Çözümler 32 Beğeniler 2.331 21 Mayıs 2025 #2 RGB bu gayet normal, BIOS ayarlarından APM konfigrasyonu altından ErP ayarını devre dışı bırakırsan ışık yanmaz.
RGB bu gayet normal, BIOS ayarlarından APM konfigrasyonu altından ErP ayarını devre dışı bırakırsan ışık yanmaz.
Teacher80 Uzman Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 518 Çözümler 4 Beğeniler 346 21 Mayıs 2025 #3 deadfellow dedi: RGB bu gayet normal, BIOS ayarlarından APM konfigrasyonu altından ErP ayarını devre dışı bırakırsan ışık yanmaz. Genişletmek için tıkla... Ben tam tersi diye biliyorum. ErP ayarını açınca sistem kapalı iken ışıklar yanmaz, USB portlara güç verilmez şeklinde hatırlıyorum ve önceki anakartım (X870 Tomahawk) ile şimdiki anakartımda (Asus B850 ROG STRİX F Gaming) bu şekilde.
deadfellow dedi: RGB bu gayet normal, BIOS ayarlarından APM konfigrasyonu altından ErP ayarını devre dışı bırakırsan ışık yanmaz. Genişletmek için tıkla... Ben tam tersi diye biliyorum. ErP ayarını açınca sistem kapalı iken ışıklar yanmaz, USB portlara güç verilmez şeklinde hatırlıyorum ve önceki anakartım (X870 Tomahawk) ile şimdiki anakartımda (Asus B850 ROG STRİX F Gaming) bu şekilde.
KS KS 1 18034 Becerikli Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 589 Çözümler 1 Beğeniler 275 21 Mayıs 2025 #4 deadfellow dedi: RGB bu gayet normal, BIOS ayarlarından APM konfigrasyonu altından ErP ayarını devre dışı bırakırsan ışık yanmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece anakarttaki kırmızı ışıktan bahsediyorum hocam. Kapalıyken RGB zaten çalışmıyor.
deadfellow dedi: RGB bu gayet normal, BIOS ayarlarından APM konfigrasyonu altından ErP ayarını devre dışı bırakırsan ışık yanmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece anakarttaki kırmızı ışıktan bahsediyorum hocam. Kapalıyken RGB zaten çalışmıyor.