MSI X870E Tomahawk Wi-Fi sistemde çift Gen5 SSD kullanımı ekran kartını yavaşlatır mı?

Tamamdır, Amazon'dan direk onları, o modelleri alırım o zaman uygun fiyata olursa. Montaj yapacak arkadaş bilir herhalde diye düşünüyorum, bilgisayarcı yani Peki sizin önereceğiniz gen5 olarak şunları alabilirsin dediğiniz SSD'ler var mıdır? Şu marka şu modeli öneririm bu KIOXIA PCIe M2 2TB Exceria Pro G2 ayarında yada daha kaliteli dediğiniz varsa takip edeyim, uygun fiyata inerse alırım.

Ben Kioxia alırdım Amazon satıcılı, başın ağrımaz. Farklı modele gerek yok.

Ben Kioxia alırdım Amazon satıcılı, başın ağrımaz. Farklı modele gerek yok.
İndirimi kaçırdım yoksa çok uyguna gelecekti. Ağustosa kadar da ineceğe benzemiyor. 9500'e düşmüştü 1 TB, 2 TB olan ise 17000 TL'ydi. Prime day kapsamında ama bütçe olmadığından malesef kaçırdım. Bu fiyatlara almak mantıklı mı bilemedim, iner mi ağustosa kadar acaba?

İnmesinden ziyade 2 katına çıkmaması bence daha önemli.

Gen 5 modeller pahalı, bütçe meselesi. Bu ülkede indirim bekleyenler bindirim ile karşılaşıyor, dikkatli olmakta fayda var.
Kesinlikle haklısınız, bir bütçe bulursam ilk işim onları almak olacak. Size de çok teşekkür ederim, çok sağolun. Hakkınızı helal edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…