Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.945 Yer Mersin | Lefkoşa 24 Mart 2026 #1 Yarışmacı arkadaşlar, durum nedir? T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ÖSYM • T.C. ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI www.osym.gov.tr Sonuç sorgulama ekranı: https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=10260
Yarışmacı arkadaşlar, durum nedir? T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ÖSYM • T.C. ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI www.osym.gov.tr Sonuç sorgulama ekranı: https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=10260
Ateş Hekimoğlu Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 926 Çözümler 6 Beğeniler 692 24 Mart 2026 #2 Herkese hayırlı olsun. Son düzenleme: 24 Mart 2026
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.077 Çözümler 4 Beğeniler 856 24 Mart 2026 #3 ÖSYM'yi geçtim E-Devlette bile yoğunluktan kaynaklı çökme var. Neyi doğru yaptılar ki bu doğru olsun diyor insan.
ÖSYM'yi geçtim E-Devlette bile yoğunluktan kaynaklı çökme var. Neyi doğru yaptılar ki bu doğru olsun diyor insan.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.297 Çözümler 11 Beğeniler 3.257 24 Mart 2026 #4 Tarih oldum kesin.
KS KS Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.945 Yer Mersin | Lefkoşa 24 Mart 2026 #5 @seeraddar, kaç geldi?
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.297 Çözümler 11 Beğeniler 3.257 24 Mart 2026 #6 Emir dedi: @seeraddar, kaç geldi? Genişletmek için tıkla... Giremiyorum ki. Aday şifrem olduğunu yeni öğrendim.
Emir dedi: @seeraddar, kaç geldi? Genişletmek için tıkla... Giremiyorum ki. Aday şifrem olduğunu yeni öğrendim.
KS KS Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.945 Yer Mersin | Lefkoşa 24 Mart 2026 #7 Veira dedi: ÖSYM'yi geçtim e-Devlet'te bile yoğunluktan kaynaklı çökme var. Neyi doğru yaptılar ki bu doğru olsun diyor insan. Genişletmek için tıkla... Her yıl aynı muhabbet olur, sonuç ekranından girin daha hızlı işler orası.
Veira dedi: ÖSYM'yi geçtim e-Devlet'te bile yoğunluktan kaynaklı çökme var. Neyi doğru yaptılar ki bu doğru olsun diyor insan. Genişletmek için tıkla... Her yıl aynı muhabbet olur, sonuç ekranından girin daha hızlı işler orası.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.077 Çözümler 4 Beğeniler 856 24 Mart 2026 #8 Emir dedi: Her yıl aynı muhabbet olur, sonuç ekranından girin daha hızlı işler orası. Genişletmek için tıkla... Aday şifresi istiyor orada. Şifrem yok sanırım ya da unuttum. E-Devlet ile gireceğim ama çöküyor sürekli.
Emir dedi: Her yıl aynı muhabbet olur, sonuç ekranından girin daha hızlı işler orası. Genişletmek için tıkla... Aday şifresi istiyor orada. Şifrem yok sanırım ya da unuttum. E-Devlet ile gireceğim ama çöküyor sürekli.
KS KS Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.945 Yer Mersin | Lefkoşa 24 Mart 2026 #9 seeraddar dedi: Giremiyorum ki. Aday şifrem olduğunu yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi - Şifremi Unuttum ais.osym.gov.tr Bu ekrandan sıfırlayın, hiç almasanız bile bazen e-Devlet ile girdiğinizden ötürü şifre vermekte.
seeraddar dedi: Giremiyorum ki. Aday şifrem olduğunu yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi - Şifremi Unuttum ais.osym.gov.tr Bu ekrandan sıfırlayın, hiç almasanız bile bazen e-Devlet ile girdiğinizden ötürü şifre vermekte.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.077 Çözümler 4 Beğeniler 856 24 Mart 2026 #10 Kulağıma küpe oldu. Şimdi şifre alayım diyorum güvenlik sorusu bile seçmediniz şifre alamazsınız diyor. Sisteme giriş yaptığım gibi şifre vs. alayım dursun. YKS'de de aynı olayı yaşamayayım.
Kulağıma küpe oldu. Şimdi şifre alayım diyorum güvenlik sorusu bile seçmediniz şifre alamazsınız diyor. Sisteme giriş yaptığım gibi şifre vs. alayım dursun. YKS'de de aynı olayı yaşamayayım.