MediaTek MT8168B çipinde Vestel V Tab Z1 tabletim var. Bu tableti kullanmıyorum ve canım sıkıldığı için GSI ROM denemek istiyorum. Bootloader kilidini açtım ve ADB ile cihazın detaylarına baktığımda Dynamic Partition kullanan a only cihaz olduğunu gördüm. DSU sideloaderda denediğim farklı farklı 6-7 ROM'un hiçbiri çalışmadı sanırım bu yüzden de. Madem böyleyse GSI ROM'u direkt flashlayayim dedim fakat bu sefer de geri stok ROM'a dönemem. Sadece bir sitede stok ROM var ve yorumlarda da bu stok ROM'u yuklediklerinde tabletin ellerinde kaldığını söylemişler.
Bu rehber ile stok ROM'u alayım dedim MTK GUI cihazın brom modda olduğunu gördü fakat bağlanmadı. 1-2 kez denediğimde de program çöktü. Sizce başka ne deneyeyim.
Kutudan Android 10 olarak çıktığı için, dynamic Partition kullanıyordur yüksek ihtimalle. Direk flashlamanız için super.img (dynamic Partition) oluşturmanız lazım.
A only ROM ile denediniz mi?
Farklı Python sürümlerini denediniz mi?
Kutudan Android 10 olarak çıktığı için, dynamic Partition kullanıyordur yüksek ihtimalle. Direk flashlamanız için super.img (dynamic Partition) oluşturmanız lazım.
A only ROM ile denediniz mi?
Farklı Python sürümlerini denediniz mi?
Programın verdiği python surumunu denedim fakat çalışmadı brom mode detected diyor program fakat SOC_ID kısmında 0000000000000000000 yaziyor ondan olabilir mi?
Bu tabletin romunu bir şekilde almam lazım onerebileceginiz başka bir şey var mı?
@Heribert Yavuz Hocam mtkclient github sayfasindaki Ubuntu tabanlı her şey hazır live cd den sistem dosyalarının hepsini çıkardım. Dediğiniz gibi cihazda super.img var. Acaba cidden dosyalar doğru mu diye de magiskle boot.imgi patchlayip root attım ve çalıştı. Eğer gsi rom çalışmazsa super.imgyi geri writelayıp brickten kurtulmayı düşünüyorum hangi gsi romları önerirsiniz?