Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
17
Daha bu sabah kardeşimin bilgisayarına God Of War yüklerken yaşadım bu sorunu. Özellikle de harici diske yükleme yaparken yaşanan bir sorunmuş. İnternetteki çoğu çözüm işe yaramadı ancak bunu yapınca sorun düzeldi. Belki başka birinin de işine yarar diye paylaşmak istedim.

Evet, ben de alakasını anlamamıştım en başta ancak benim sorunumu bu yöntem çözdü. Programı Windows 8 uyumluluk moduyla çalıştırınca ortada sorun kalmadı.

Öncelikle uygulamayı tamamen kapatıyoruz.

1754666491374.webp

Sağ tık yapıp özelliklere giriyoruz.

1754666329413.webp

Son olarak da uyumluluk sekmesinden uyumluluk seçeneğini açıp Windows 8'i seçiyoruz ve uygula tuşuna basıyoruz.

1754666739868.webp

Eğer yukarıdaki yöntem tek başına işe yaramadıysa Defender'ı veya kullandığınız diğer antivirüsü geçici süreliğine kapatmalısınız. Defender'ı nasıl kapatacağınızı göstereyim:

Virüs ve Tehdit Koruması'na giriyoruz.

1754667130514.webp

Ardından Virüs ve Tehdit Koruması Ayarları'na giriyoruz.

1754667225727.webp

Gerçek zamanlı koruma seçeneğini kapatıyoruz.

1754667267885.webp

Bu kadardı, umarım işe yarar bir içerik olmuştur.

Daha bu sabah kardeşimin bilgisayarına God Of War yüklerken yaşadım bu sorunu. Özellikle de harici diske yükleme yaparken yaşanan bir sorunmuş. İnternetteki çoğu çözüm işe yaramadı ancak bunu yapınca sorun düzeldi. Belki başka birinin de işine yarar diye paylaşmak istedim.

Evet, ben de alakasını anlamamıştım en başta ancak benim sorunumu bu yöntem çözdü. Programı Windows 8 uyumluluk moduyla çalıştırınca ortada sorun kalmadı.

Öncelikle uygulamayı tamamen kapatıyoruz.

Eki Görüntüle 171277

Sağ tık yapıp özelliklere giriyoruz.

Eki Görüntüle 171273

Son olarak da uyumluluk sekmesinden uyumluluk seçeneğini açıp Windows 8'i seçiyoruz ve uygula tuşuna basıyoruz.

Eki Görüntüle 171279

Eğer yukarıdaki yöntem tek başına işe yaramadıysa Defender'ı veya kullandığınız diğer antivirüsü geçici süreliğine kapatmalısınız. Defender'ı nasıl kapatacağınızı göstereyim:

Virüs ve Tehdit Koruması'na giriyoruz.

Eki Görüntüle 171283

Ardından Virüs ve Tehdit Koruması Ayarları'na giriyoruz.

Eki Görüntüle 171284

Gerçek zamanlı koruma seçeneğini kapatıyoruz.

Eki Görüntüle 171285

Bu kadardı, umarım işe yarar bir içerik olmuştur.
Ve denedim hiç bir şey yaramıyor.