Mühendislik için 20.000-30.000 TL arası uzun ömürlü laptop önerisi

25808

Çalışkan
Elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım. Üniversite boyunca sorun çıkarmadan, gereken her şeyi yapabileceğim bir laptop önerir misiniz? Mac veya Windows fark etmez, aşırı pahalı olmasın. Bütçede sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mac, Windows fark etmez diye bir şey yok. İkisi çok benzer gelse de çok farklı yönelimlere ve ihtiyaçlara sahip cihazlar. Araba vs motor karşılaştırması yapıp tek kısası a noktasından b noktasına ulaşım yapmak gibi bir şey bu. Bence ilk olarak bu iki cihazın avantajları, dezavantajlarını araştırın neyi yapıp yapamadıklarına bakın sonra fikir danışın. Oyun oynamayacak adama 4050'li laptop aldırmak, hayatında Apple kullanmamış birisine Mac aldırmak, oyun oynamak isteyen birisine ekran kartsız Windows aldırmak hepsi eşit seviyede absürt olaylar.

M.2 ve üstü MacBook'lar işini yeterince görecektir. Hem yazılım anlamında hem çizim programları konusunda seni üzmez. Üniversite 2 ve 2'den sonra üniversite zamanlarında bilgisayara bağlı yaşayacaksın. Taşınabilir, hafif ve uzun süre şarj etmeden kullanacağından dolayı seni epeyce rahatlacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Macbook güzel cihazdır. İlk başlarda çok yabancı kaçıyor. Alışırım diyorsan MAC M1,M2 alabilirsin.

Oyunla işi olmayan ve hedef programları eğer Mac destekliyorsa Mac tercih ederim.

Oyun oynamak için kasalı sistemim var. Apple da Windows da kullandım ikisini de biliyorum. O yüzden sorun olmaz dedim.

Her işimi yapmama yardım eder ise çok iyi cihaz. Sadece programlarda sorun çıkarır mı onu merak ettim.

Ofis bilgisayarı bakıyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…