C cento06 7 Çalışkan Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 52 Beğeniler 5 23 Temmuz 2026 #1 Koç ve Sabancı dışında İstanbul'daki vakıf üniversitelerini mühendislik okumak adına iyiden kötüye sıralar mısınız? Bana çok yardımı dokunacak.
Koç ve Sabancı dışında İstanbul'daki vakıf üniversitelerini mühendislik okumak adına iyiden kötüye sıralar mısınız? Bana çok yardımı dokunacak.
DevAgonYa 1 Uzman Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 83 Çözümler 2 Beğeniler 19 23 Temmuz 2026 #2 cento06 dedi: Koç ve sabancı dışında İstanbul'daki vakıf üniversitelerini mühendislik okumak adına iyiden kötüye sıralar mısınız? Bana çok yardımı dokunacak. Genişletmek için tıkla... Hangi mühendislik ama sonuçta bölümden bölüme, hocadan hocaya değişiyor eğitim şekli.
cento06 dedi: Koç ve sabancı dışında İstanbul'daki vakıf üniversitelerini mühendislik okumak adına iyiden kötüye sıralar mısınız? Bana çok yardımı dokunacak. Genişletmek için tıkla... Hangi mühendislik ama sonuçta bölümden bölüme, hocadan hocaya değişiyor eğitim şekli.
KS KS C cento06 7 Çalışkan Katılım 1 Ekim 2025 Mesajlar 52 Beğeniler 5 23 Temmuz 2026 #3 @DevAgonYa, makine elektrik elektronik ve mekatronik 3 lüsünden birini okuyacağım.